"Atatürk Cumhuriyeti O Dergâhta Kurdu"

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selim Kotil, Erzincan Otlukbeli Derneği İle Kastamonu Döngelce Kirazdere Derneği’ni Ziyaret Etti...

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selim Kotil, Erzincan Otlukbeli Derneği İle Kastamonu Döngelce Kirazdere Derneği’ni Ziyaret Etti. Türk Milleti İçin Atatürk’ün Birleştirici Harç Olduğunu Belirten Kotil, “İstanbul’da Dünya’nın En Büyük Açık Hava Müzesini Yapacağım. Vatandaş, Bu Müzede Mustafa Kemal Atatürk’ün Hayatını, Fikrini, Uğraşlarını Canlı Bir Şekilde Yaşayacak. Bu Sayede Atatürk’e Olan Vefa Borcumuzun Bir Kısmını Ödeyeceğiz” Dedi.

“ATATÜRK, CUMHURİYET’İ NEVŞEHİR’DE HACI BEKTAŞ DERGAHI’NDA KURDU”

Türk Milletinin Atatürk’e Büyük Bir Vefa Borcu Olduğunu Söyleyen Kotil, Şunları Söyledi:

“İstanbul’da Dünya’nın En Büyük Açık Hava Müzesini Yapacağız. Vatandaş, Bu Müzede Mustafa Kemal Atatürk’ün Hayatını, Fikrini, Uğraşlarını Canlı Bir Şekilde Yaşayacak. Doğduğu Ev, Kuran’ı Öğrendiği Ev, Askeri Mektep, Trablusgarp Cephesi, Sakarya Cephesi… Bütün Bu Yerler Bu Müzede Minyatür Olarak Yer Alacak. Prof. Dr. Haydar Baş’tan Mustafa Kemal’in Hafız Olduğunu Öğrendik. Bunu Bütün Vatandaşlarımıza Öğreteceğiz. Atatürk Cumhuriyet’i Rakı Sofralarında Kurmadı. Prof. Dr. Haydar Baş’tan Öğrendik Ki Atatürk, Cumhuriyet’i Nevşehir’de Hacı Bektaş Dergahı’nda Kurdu. Buranın Minyatürünü De Müzeye Koyacağız. Gençler Ata’sını Tanıyacak. Bu Sayede Atatürk’e Olan Vefa Borcumuzun Bir Kısmını Ödeyeceğiz.”.

“HACI BEKTAŞ GİBİ GEYİK İLE ASLANI KARDEŞ YAPMAYA GELİYORUZ”

Türkiye’nin En Büyük Sorunlarından Birinin Kutuplaşma Olduğunu Belirten Kotil, “Biz Ötekileştirmeye Gelmiyoruz. Bu Coğrafyanın Yeniden Barışa Ve Kardeşliğe İhtiyacı Var. Günümüzde Bir Rey Almak İçin Bazıları Bana Oy Verenler Cennetliktir, Vermeyenler Teröristtir Diyor. Bir Rey İçin Milleti Birbirine Katıyorlar. Biz, Barıştırmaya Geliyoruz. Hacı Bektaş Gibi Geyik İle Aslanı Kardeş Yapmaya Geliyoruz. Mustafa Kemal Gibi Milleti Bir Ve Beraber Kılmaya Geliyoruz” İfadelerini Kullandı.

“DÜNYA YEPYENİ BİR EKONOMİK SİSTEME DOĞRU İLERLİYOR”

Türkiye’nin Büyük Bir Ekonomik Krizin Eşiğinde Olduğunu Belirten Kotil, “Doğru Ekonomik Önlemler Alınmazsa Seçimden Sonra Dolar 9 TL’yi Görecek. Her İki Kişiden Biri İşsiz Kalacak. Bazı Ekonomistler Bu Krizden Kurtulmak İçin Adeta Yara Bandı Öneriyor. Oysa Dünya Yepyeni Bir Ekonomik Sisteme Doğru İlerliyor. Prof. Dr. Haydar Baş’ın Kaleme Aldığı Milli Ekonomi Modeli Dünyanın Gidişatını Değiştirdi. Rusya Ve Çin’in Bu Kadar Güçlenmesinin Arkasında Bu Ekonomik Tez Yer Almaktadır. Ekonomik Krizden Kurtuluşun Reçetesi Milli Ekonomi Modeli’dir. Aksi Halde Fakirleşmeye Ve Borç Batağına Batmaya Mecburuz” Dedi.

a-092.gif

Editör: TE Bilisim