TRT 1 ekranının en başarılı yapımlarından biri olan Beni Böyle Sev dizisinin başrol oyuncuları Zeynep Çamcı ve Alper Saldıran arasında selfie rekabeti yaşanıyor.

ZEYNEP ÇAMCI BİLKENT SELFİEBSK Yapım tarafından organize edilen Üniversite buluşmalarında hayranlarıyla selfie pozu çektiren Alper Saldıran ve Zeynep Çamcı bu resimleri hem kendi sosyal medya hesaplarında hem de dizinin web sayfasında paylaşıma açıyorlar.

Beni Böyle Sev hayranlarının büyük ilgi ve beğeni gösterdikleri fotoğraflar adeta sosyal medya üzerinde Alperciler ve Zeynepciler arasında kıyasıya bir rekabete dönüşmüş durumda.

Zeynep çamcı ve Alper Saldıran ile aynı karede buluşan öğrencilerde Beni Böyle Sev fan sayfasından ve özel hesaplarından bu resimleri paylaşıma açarak resimleri milyonlara ulaştırıyorlar.

Dizinin müziklerinden oluşan ve dizide kullanılan şarkılarında içinde bulunduğu özel bir albüm hazırlığında olan BSK Yapım adına açıklama yapan yapımcı Başak Bingüller “bu ve buna benzer resimlerden oluşan bir fotoğraf albümünü müzik albümünün içinde Beni Böyle Sev hayranlarına hediye edeceğiz. Bunun için sosyal medya üzerinde en çok paylaşılan ve beğeni alan resimleri seçiyoruz” dedi.

Dizinin başrol oyuncuları Zeynep Camcı ve Alper Saldıran selfie leri şu sıralar facebook, twitter ve instagram üzerinde en çok ilgi gören resimler arasında yer alıyor.

Editör: TE Bilisim