Akçaabatlı Emekli Bürokrat Selahattin Sivrikaya’nın Ablası Emine Sivrikaya (85) Geçirdiği Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti.

Trabzon’da Kızının Evinde Aniden Rahatsızlanan Emine Sivrikaya Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesinin Acil Servisine Götürüldü. Burada Yapılan Tüm Müdahaleler Sonucunda Emine Sivrikaya Hayatını Kaybetti. Emine Sivrikaya’nın Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybettiği Belirtildi.

Cuma Günü Vefat Eden Emine Sivrikaya 20 Ekim 2017 Cumartesi Günü Öğle Namazına Müteakiben Akçaabat Mezarlık Camiinde Kılınan Cenaze Namazının Ardından Aynı Yerdeki Aile Mezarlığına Defnedildi.

Merhume Emine Sivrikaya’nın Cenazesine Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları, Bürokratlar Ve Çok Sayıda Akçaabatlı Vatandaşlar Katıldı.

Akçaabatlı Emekli Bürokrat Selahattin Sivrikaya, Ablası Emine Sivrikaya’nın Cenazesine Gelen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na Ve Cenazeye Katılan Teşekkür Etti.

SELAHATTİN SİVRİKAYA’NIN AKÇAABAT BELEDİYESİNE SİTEMİ VAR

20 Ekim 2017 Cumartesi Günü Darıca’daki Evinden Alınarak, Mezarlık Camiine Getirilmesi İçin Akçaabat Belediyesinden Talep Edilen Cenaze Nakil Aracı Kendilerine Verilmediğini Belirtti.

Cumartesi Ve Pazar Günleri Cenaze Hizmetlerinin Yapılmadığını Öğrenen Selahattin Sivrikaya Kırgın Olarak Akçaabat’tan Ayrıldığını Söyledi.

Emekli Bürokrat Selahattin Sivrikaya: Cenaze Hizmetlerinin Tatilimi Olur, Bu Nasıl Hizmet Anlayışıdır. Böyle Bir Hizmet Anlayışı Olurmu? Benim Özlediğim İlçemde Hafta Sonu Hayatını Kaybedenler Cenaze Hizmetinden Faydalanamıyor. Sormak İstiyorum, Cenaze Hizmetleri Neden Cumartesi Pazar Günleri Yapılmıyor. Akçaabat Belediyesinin Bildiği Başka Bir Şey Mi Var? Diğer Günler Farklımı!

Akçaabatlı Emekli Bürokrat Selahattin Sivrikaya Sözlerine Şu Şekilde Devam Etti..

Ayrıca Akçaabat Belediyesine Ait Anons Sistemi İyi Çalışmıyor, Duyulmuyor. Bu Sorunun Da Düzeltilmesini Tavsiye Ediyorum. Emekli Bürokrat Selahattin Sivrikaya Trabzon Büyükşehir Belediyesini Arıyor 25 Dakika İçinde Cenaze Aracı Hizmetine Geliyor Ve Cenaze Nâkili Yapılıyor. Böyle Hızlı Bir Hizmeti Veren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na Ve Bu Hizmeti Anında Karşılayan Yetkililere Teşekkür Ediyor.

img-20171023-wa0006---kopya.jpg1-228.png

 

Editör: TE Bilisim