Şeker Hastalarının Umudu Opr. Dr. Muzaffer Al

Genel Cerrahi Laparaskopik Bariyatrik Ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Muzaffer Al, Şeker Hastalarına Umut Olmaya Devam Ediyor.

Samsun’dan Tüm Türkiye’deki Şeker Hastalarına Umut Olan Opr. Dr. Muzaffer Al, Tip 2 Şeker Hastası Olanları Kapalı Ameliyatla Şeker Hastalığı Tedavi Ediyor. Türkiye’nin Hemen Hemen Bütün İllerinden Gelerek Muzaffer Al’a Ameliyat Olan Şeker Hastaları, Ameliyat Sonrası Sağlığına Kavuşarak Memleketlerine Geri Dönüyorlar. Trabzon’da Oturan Ve Yaklaşık 10-15 Yıldır Şeker Hastası Olan Alaattin İşçi Ve Sakine Türk Kardeşler De Opr. Dr. Muzaffer Al’a Ameliyat Olarak Şeker Hastalığından Kurtuldular.

10 Yıldır Şeker Hastası Olduğunu Belirten 50 Yaşındaki Alaattin İşçi, “Son 1 Yıldır Da İnsülin Kullanıyordum Ama Şekerim Normal Seviyelere Gelmiyordu. Şeker Hastalığı Ameliyatı Oldum. Bana Yapılan Ameliyat Sonrası Şekerim Normallere Geldi. Ameliyat Olmadan Önce Şekerim 200-250 Civarındaydı. Şimdi İse 120-130 Civarlarına Kadar Düştü. Şeker Ameliyatının Yapıldığını Duyduk. Araştırdık Ve Samsun Büyük Anadolu Hastanesi’nde Muzaffer Al Hocamızın Yaptığını Öğrendik. Kendisine Ulaştık, Karar Verdik Ve Ameliyat Olduk. Sağlığımıza Kavuştuk, Kendisine Çok Teşekkür Ediyoruz” Dedi.

Ameliyat Sonrası Sağlığına Kavuştuğunu İfade Eden 60 Yaşındaki Sakine Türk, “15 Senedir Hastasıyım. Çok Şükür Ameliyat Oldum. Her Şey Şuanda Normal Gidiyor. Ameliyat Sonrasında 15 Yıllık İlaçlarımı Bıraktım. Şimdi Çok İyiyim” Diye Konuştu.

76710859_10157751775529031_1440083700917207040_o.jpg

Trabzon’dan Gelen Kardeşlerin Sağlık Durumları Hakkında Bilgi Veren Büyük Anadolu Hastanesi Genel Cerrahi Laparaskopik Bariyatrik Ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Muzaffer Al, “Bugünde İki Tane Trabzon’dan Gelen Tip 2 Şeker Hastası Kardeşlerin Ameliyattan Sonra Kan Şekerlerinin Normal Hale Gelmesinden Sonra Taburcu Etmenin Mutluluğunu Yaşamaktayız. 2 Hastamız Da Trabzon’da Abla Kardeşler. Erkek Olan Hastamız Yaklaşık Olarak 10 Yıldır Tip 2 Şeker Hastasıdır. Son 1 Yıl İçersinde De Hastalığının İlerlemesine Bağlı Olarak İnsülin Başlanan Bir Hastamızdı. Diğer Hastamız İse 15 Yıllık Şeker Hastası Ve Üç İlaçla Tedavi Olan Bir Hastaydı. Hastalarımıza Ameliyat Öncesi Yapmış Olduğumuz Tetkik Ve İncelemelerde Ameliyata Uygun Olduğuna Karar Verdik. ‘Laparaskopik Metabolik Cerrahi’ Dediğimiz Tip 2 Şeker Hastalığı Ameliyatını Kapalı Yöntemle Yani Milimetrik Küçük Deliklerden Girerek Gerçekleştirdik. Hastalarımız Bugün 4. Gününü Tamamlamış Ve 5’inci Günde Sağlıklı Bir Şekilde Taburcu Ediyoruz. İlk Gün Hastalarımızın Kan Şekerlerinde Olan Yükseklik Ameliyatın Birinci Gününden İtibaren Göreceli Olarak Normal Seviyelere Doğru Geldi. Şuanda Ameliyattan Sonra Herhangi Bir İlaç Ve İnsülin Takviyesi Yapmadan Hastalarımızın Kan Şekerleri Ortalama Normal Değerlere Yaklaştı. Bundan Sonra Da Hastalarımızın Kan Şekerlerini Ve Takiplerini Devam Edeceğiz. Bugün İtibaren Hastalarımıza İlaç Ve İnsülin Vermeden Taburcu Ediyoruz” Şeklinde Konuştu.

b-034.jpg

Editör: TE Bilisim