İYİ Parti Akçaabat Belediye Meclis Üyesi Adayı Seher Melek, İYİ Parti adayı Osman Akbulut'un projeleri içinde kadınların gelişimi ve ekonomiye katkısı noktasında ciddi çalışmaların yapıldığını beyan etti.

Melek Yaptığı Açıklamasında: "Her alanda başarı gösteren kadınlarımızın emekleri ile yükselmeye devam edeceğiz."

Akçaabat Belediye Başkan Adayımız Osman Akbulut'un aday tanıtım programında kısaca bahsedilen "Narin Eller" projemiz ile kadınlarımızın başarısına başarı katıp, "Sanat Sokağı" projemizde de onlara yer vererek Akçaabat'tın yerli üretimini kendi dallarında dünya markası yapmayı hedefliyoruz.

İlçemiz şehrimizin eşsiz güzelliklere sahip ilçelerinden biri ve nüfus yoğunluğu bakımından ikinci sırada.  Ve biz ilçemizin ismini turizm bakımından dünya kentleri arasında birinci sıraya yazdırmak istiyoruz.

Evet, birçok konuda iddialıyız ve bu iddiamızı gerçekleştirmek için Proje, Seçim, Medya, Saha komisyonlarımız ile koordine bir şekilde gece gündüz çalışıyoruz. BİZ BAŞARACAĞIMIZA İNANIYORUZ, DİLEĞİMİZ HALKIMIZIN DA "BİZE" İNANMASI. Bireysel arzu ve talepler bir yana "biz" olursak ilçemizi olması gerektiği yere taşır ve bireysel ihtiyaçlarımız noktasında da yeterli doyuma ulaşırız.

Sahada geçirdiğimiz saatler boyunca hazırladığımız projelerin gerçekten ihtiyaç olduğunu anlıyoruz. Doğru kararlar vermişiz ve İYİ ‘ki bu kararların tamamını "bizi" yani "Akçaabat’ımızı düşünerek almışız. İlçemizin ihtiyaçlarını biliyoruz. İlçemizi de insanımızı da çok iyi tanıyoruz. Hayallerimize ulaşmak için mücadele ediyoruz/edeceğiz.

Yüce Allah'tan bu dönem için umudum odur ki değerli seçmenimiz de kararını verirken doğruları tartarak oyunun rengine karar verir. Dedi.

e6e0adc2-4c3c-452c-90d4-c6162f24a0a2.jpg7d3ffd7d-516c-4139-8272-7963824e6d67.jpg5fa412a8-752d-4ad4-8a30-4bfc5c255c76.jpga-020.gif

Editör: TE Bilisim