Akçaabat Belediyesi TSM Koro Şefi Salih Kazancıoğlu Önderliğinde 2017 Yılının İlk Haftasında Gerçekleştirilen “MEMLEKETİM” Adlı Konserin Ardından, Akçaabat Ortamahalle Mehmet Efendi Konağında Koro Elemanlarının Ve Belediye Başkanı Şefik Türkmen’inde İştirak Ettiği Yemekte Bir Araya Geldiler.

Mehmet Efendi Konağı İşletme Sahipleri Faruk Onur Solak, Osman Bektaş, Murat Tarakçı’nın Ev Sahipliği Yaptıkları Yemekli Gecede, Koro Elemanları Uzun Bir Aradan Sonra Organize Edilen Yemekte Bir arada Olmanın Mutluluğu İçerisinde Oldukları Göründü.

Gecede, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen TSM Koro Elemanları İle Bir Arada Olmanın Mutluluğunun Tarif Edilemeyecek Kadar Güzel Olduğunu Belirtti. Özellikle Mehmet Efendi Konağı İşletme Sahipleri Faruk Onur Solak, Osman Bektaş, Murat Tarakçı ’yada Teşekkür Eden Başkan Şefik Türkmen “Mehmet Efendi Konağı Bu Tür Organizasyonlara Sık Sık Ev Sahipliği Yaparak Bölge Turizminde Adından Söz Ettirmesini Bekliyoruz. Zaten Arkadaşlarımızın Kaliteli Hizmet Verdiklerini Biliyoruz. Akçaabat’a İl Dışından Gelen Her Kim Olursa Olsun Onlara Muhakkak Ortamahalleyi Gezdirin Ve Ortahamallede Konaklamalarını Sağlatın. Mehmet Efendi Konağı Bu Anlamda Akçaabat Ve Trabzon’da Bir İlktir. İşletme Sahipleri İle Ne Kadar Gurur Duysak Azdır.” İfadelerini Kullandı.

Mehmet Efendi Konağının Muhteşem Ortamında Yemeklerini Yiyen Akçaabat Belediyesi TSM Koro Elemanları Yemekten Sonra Doyasıya Gönüllerince Eğlendiler. Koro Elemanlarının Fasıl Programına İse Belediye Başkanı Şefik Türkmen’de İştirak Etti.

Ortamahalle Mehmet Efendi Konağında Muhteşem Bir Gece Geçiren Akçaabat Belediyesi TSM Koro Elemanları Gece Sonunda Bir Sonraki Konsere Hazırlanmak Üzere Mehmet Efendi Konağından Ayrıldılar.

16142369_10210852387598077_1545626414649666046_n.jpg123456---kopya-444.pngyesyeni-logo-final-956.png

Editör: TE Bilisim