Seçimden Önce Dillendirilmeyen Proje Yeniden Gündeme Getirildi

Sahil Yolu Ve Dolgu Alanlarıyla Kumsallarını Kaybeden Trabzon’da Söğütlü Sahili De Yapılacak Proje İle Yok Edilmek İsteniyor.

Sahil Yolu Ve Dolgu Alanlarıyla Kumsallarını Kaybeden Trabzon’da Söğütlü Sahili De Yapılacak Proje İle Yok Edilmek İsteniyor.  Akçaabat Belediye Başkanı Ekim İse Alanı Yaşam Alanı Olarak Vatandaşlara Açmak Fikrinde Olduğunu Yineledi

Trabzon’un Elde Kalan Son Kumsallarından Söğütlü Sahili’nin De Yola Kurban Edileceği Fikri Seçimden Sonra Yeniden Gündeme Geldi. Seçim Döneminde Hiçbir Şekilde Gündeme Getirilmeyen Yolla İlgili Ortaya Çıkan Proje Görselleri Ortalığı Ayağa Kaldırdı. Seçim Öncesi Trabzon’un Denizle Buluşturulacağı Vaadi Sunulurken Hayata Geçirilmek İstenen Proje İle Elde Kalan Son Kumsallar Da Yok Edilecek.

FİKRİMİZ BELLİ

Söğütlü Sahili İle İlgili Yürüyüş Yolları Ve Plaj Projeleri Olan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim De Konunun Yeniden Gündeme Getirildiğinden Haberi Olmadığını Belirterek, “Eski Düşüncelerini Gündeme Taşımaya Çalışıyorlar Anladığım Kadarıyla. Burayla Alakalı Bizim Fikrimiz Bellidir. Biz Bu Sahilimizi Yaşam Alanı Olarak Vatandaşımıza Açmak İstiyoruz” İfadelerini Kullandı.

Karadeniz Gazete / Özel / Fatih SAYGIN //

a-346.gif

Editör: TE Bilisim