MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Milletvekili adayı Hüseyin Örs'le birlikte Yomralı gençlerin organize ettiği konvoy ve yemeğe katıldı. Yomralı gençler, Koray Aydın ve Hüseyin Örs'e Yomraspor'un kaşkolunu hediye ettiler. Sırtında Efsane Bakan Koray Aydın yazan 61 numaralı formayı gençlerden alan Koray Aydın, organizasyondan dolayı gençlere kısa bir teşekkür konuşması yaptı.

Seçim çalışmalarını Arsin, Yomra ve Ortahisar'da sürdüren Koray Aydın, gün sonunda Trabzon Uzunsokak ve Kahramanmaraş Caddesi'nde Milletvekili Adayı Hüseyin Örs, partili yöneticiler, hanımlar ve gençlerle dolaşarak vatandaşların kandilini kutladı.Gün sonunda değerlendirmelerde bulunan Koray Aydın, MHP'nin Trabzon projelerine değinde ve "Trabzon MHP projeleriyle tam yol ileri gidecektir" dedi.

AKYAZI İÇİN ALINANLAR GERİ VERİLECEK, TRABZON SPORUN BAŞKENTİ OLACAK

MHP'nin Trabzon projelerine vurgu yapan Koray Aydın "Spor Şehri Trabzon vizyonumuzla Trabzon'u sporun başkenti yapacağız. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin Trabzon meydanından açıkladığı gibi Akyazı Projesi için Trabzon'dan alınan Hüseyin Avni Aker Stadı, Yavuz Selim Stadı, Kapalı Spor Salonu, Akçaabat Fatih Stadı, Otogar, velhasıl alınan ne varsa hepsi geri verilecektir, Akyazı dolgu alanının rantı ve geliri Trabzonspor'a aktarılacaktır" şeklinde konuştu.

TARİH ŞEHRİ TRABZON VİZYONUYLA TRABZON'A KÜLTÜRPARK YAPILACAK

Vizyon Trabzon projelerini her gün gazetelerde ilan ettiklerini hatırlatan MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Trabzon'un zengin tarihi birikimini ortaya çıkarmak, korumak, geliştirmek, gelecek kuşaklara aktarmak, Türkiye’ye ve dünyaya tanıtmak için Tarih Şehri Trabzon vizyonunu belirlediklerini ifade ederek, "Trabzon'un Tarih ve Kültür envanteri çıkartılarak bilimsel usullere uygun olarak yayınlanacak, ulusal ve uluslararası tescil işlemleri yapılacak; Trabzon'un tarihi ve kültürel değerlerini bütün yönleri ile kronolojik, etnografik, yazılı, sözlü ve görsel olarak yansıtacak olan Trabzon Kültür Park Projesi yapılacaktır" dedi.

TURİZM ŞEHRİ TRABZON VİZYONUYLA, TRABZON TURİZMDE MARKA OLACAK

Yıllar önce ülkenin bir çok yerinde yapılan turizm yatırımlarının zaman zaman gereksiz diye eleştirildiğini hatırlatan MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Türkiye'nin turizmden 35 Milyar Dolara yakın gelir elde edecek bir seviyeye geldiğini belirterek, Turizm Şehri Trabzon vizyonuyla Trabzon'u turizmde bir dünya markası yapmayı hedeflediklerini anlattı. Koray Aydın şöyle konuştu: Kültür Ekonomisi ve Yönetimi Master Planı çıkartacağız. Bölge kültür envanteri tescil edilmesini temin ederek, sertifikalandıracağız. Kültür Turizmi ve Ekoturizme ağırlık vermek suretiyle, doğal ve kültürel varlıkların UNESCO Dünya Kültür Mirası listesine alınmasını sağlayacağız. Trabzon’u “Sağlık Turizmi" açısından bir cazibe merkezi haline getireceğiz. Kruvaziyer turizmini teşvik edeceğiz. Bölgemize özgü el sanatları ürünlerinin tescil ve sertifikalı olmasını sağlayacağız. Trabzon'u Ulusal ve Uluslararası Kongre Turizmine açacağız. Özetle; Trabzon'u turizmde bir dünya markası yapacağız."

KORAY AYDIN CUMA GÜNÜ NTV VE BUGÜN TV'NİN CANLI YAYINLARINA KATILACAK

Trabzon'da seçim çalışmalarını yoğun biçimde sürdüren MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, fırsat buldukça hem MHP'yi hem de Trabzon'u ulusal gündemde temsil edip görüşlerini açıklamak üzerine ulusal televizyonların canlı yayınlarına da konuk oluyor. Daha önce 2 ulusal kanalda canlı yayınlara katılan MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, 5 Haziran Cuma günü saat:11.00'de NTV ve saat:16.00'da da Bugün TV'nin canlı yayınlarına katılarak gündemi değerlendirecek. Koray Aydın, Cuma günü tekrar Trabzon'a dönerek seçimler sonuçlanıncaya kadar çalışmalarına aralıksız devam edecek.

1 (1)

2

3

4

Editör: TE Bilisim