TFF Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta Mücadele Edecek Olan Sebatspor 15 Günlük Kamp İçin Nevşehir'e Gitti.

Yeni Sezon Hazırlarına Başlayan Sebatspor, Akçaabat’taki Çalışmanın Ardından Kafile Başkanı Ali Sivrikaya İle Birlikte 31 Temmuz 16 Ağustos Tarihleri Arasında Sürecek Olan Kamp İçin Nevşehir'e Gitti. Nevşehir'in Avanos İlçesi Avrasya Otel'de Yapılacak Kampa 30 Futbolcu İle Giden Kırmızı-Beyazlı Ekip Burada 5-6 Hazırlık Maçı Yapacak.

Eksik Görülen Yerlere Nokta Transferler Yapacaklarını Belirten Teknik Direktör Ayhan Alemdaroğlu "Burada Yapacağımız Hazırlık Maçlarında Teknik Heyet Takımı Daha İyi Tanıma Fırsatı Bulacak Ve Eksik Görülen Yerlere Nokta Transfer Yaparak İyi Bir Kadro Kuracağız.” Açıklamasında Bulundu.

NEVŞEHİR KAMPINA KATILAN FUTBOLCULAR

Ali Karadeniz, Yunus Yurdaş, Süleyman Kasap, İ.Eren Akduman, Tuna Sarı, Salih Seyis, Bilal Gücüyetmez, Celal Demirkıran, Sadık Çiftpınar, Volkan Dikmen, Emrah Kiraz, Tuncay Maldan, Burak Bükel, Hasan İnci, Bilal Özhan, Faruk Topsakal, Devrim Kılıç, Bilal Çebi, Uğur Uğur, Fatih Özçelik, Mustafa Zorlu, Sinan Akaydın, Burak Baş, Sinan Altınel, Tolga Şahin, Bedrettin Habiboğlu, Miraç Küçükosmanoğlu, Tugay Tiryaki, Hayrullah Bilazer, Arif Ayvaz

SEBATSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ AYHAN ALEMDAROĞLU NEVŞEHİR KAMPI ÖNCESİ AÇIKLAMADA BULUNDU.

Kampın İlk Ayağını Akçaabat’ta Başlattık Ve Bitirdik. Akçaabat Kampının Sonunda Futbolcularımıza Vermiş Olduğumuz Bayram Tatili İzinleride Böylelikle Sona Ermiş Oldu.

Daha önce planladığımız Nevşehir kampı için bazı futbolcularımız Akçaabat’tan diğer futbolcularımız ise kamp yapacak olduğumuz otele gelerek 15 günlük Nevşehir Kampını Başlatmış Olacağız.

NEVŞEHİR KAMPI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Akçaabat’ta Kamp Süresince Oyuncuların Performansından Memnunuz, Ancak Memnun Olmadığımız Oyuncularımızda Var. Onlarda Nevşehir Kampında Performanslarını Ön Plana Çekecekler.

Oyuncu Kadromuz Şuanda 30 Kişi. Altyapıdan Aldığımız Oyuncularımız Ve Dışardan Gelen Oyuncularımız Var. Onların Son Bir Değerlendirmeleri Daha Yapılacak Ama Sonuçta Takımımıza 2 Veya 3 Tane Daha Oyuncu Katıp İnşallah Bu Sene Beklenen Sebatspor’u Taraftarlarına İzlettirecek Olduğumuzu Düşünüyorum.

TRANSFERLER KAMP SÜRESİNDE GERÇEKLEŞECEK

Gerçekleştirecek Olduğumuz Transferler %100 Kampın 2 Veya 4.Günü Olacak. Kulüp Menajerimiz Ali Bey İle Beraber Kulüp Başkanımız Yönetici Arkadaşlarımızla İstişare Halindeyiz. İnşallah Takımımıza Katkı Sağlayacak, Öyle Transfer Oldu Diye Değil Takımımıza %100 Katkı Sağlayacak Oyuncu Arkadaşlarımızı Katmayı Düşünüyoruz. İnşallah Onlarıda Takımımıza Kattığımız Zaman Güzel Bir Sebatspor Takımı Meydana Çıkacaktır Diye Düşünüyorum.

KAMPTA İLK HAZIRLIK MAÇI ÜMRANİYESPOR İLE OYNANACAK

Kampın İlk Antrenmanını 31 Temmuz Günü Akşamı Gerçekleştireceğiz. Ağustos’un 3’ünde Ümraniyespor İle İlk Hazırlık Maçımızı Oynayacağız. Diğer Hazırlık Maçı Tarihlerimiz,6 Ağustos,9 Ağustos,12 Ağustos,15 Ağustos. Planlamama Göre Muhtemelen 6 Tane Hazırlık Maçı Oynayacağız. Bu Müsabakalardaki Durumumuzu Çalışmış Olduğumuz Süreçteki Oyuncu Performanslarını Daha İyi Göreceğiz. İnşallah Sakatlık Herhangi Bir Aksilik Olmadan Nevşehir Kampını Bitirmiş Olacağız. http://www.youtube.com/watch?v=VLQ9rbnr1Ig&feature=youtu.be

Editör: TE Bilisim