Sebat Gençlik 5 Futbolcu Transfer Etti

TFF bölgesel amatör lig 2.bölge 2.grupta yer alan Akçaabat temsilcisi Sebat Gençlik Spor Kulübü ara transferde 5 oyuncu transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

Sebat Gençlik Spor Kulübü Basın Sözcüsü Suat Akdeniz, ikinci devre öncesi kadrolarını güçlendirmeye devam edeceklerini söylerken devre arası transfer edilen 5 sporcu ile kulüp binasında imza töreni düzenlendi.

img-2932.JPG

Basın Sözcüsü Akdeniz, "Bizler yönetim kurulu olarak transfer çalışmalarımızı titiz bir şekilde devam ediyoruz. İnşallah yaptığımız ve yapacağımız transferlerle bal liginden 3. lige çıkmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Şu ana kadar takımıza büyük katkıları olan başkanımız Cemil Kalkışım’a teşekkür ediyorum. Cemil Kalkışım başkanımızın takımımıza büyük katkıları olmuştur ve Olmayada devam ediyor. Bugün takımımız başarılı olduysa ve buralara geldiyse Cemil Kalkışım başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizin maddi ve manevi destekleri sayesinde olmuştur. Bu desteklerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım ve futbolcu kardeşlerim adına takımımızın başkanı Cemil Kalkışım’a teşekkür ediyorum" dedi.

img-2952.JPG

"KADROMUZU GÜÇLENDİRİYORUZ"

Suat Akdeniz, transferle ilgili de konuşarak, "Uzun yıllardır bölgesel amatör ligde adlarından söz ettiren önemli sporcuları kadromuza kattık. Bunlar, Malatya İdmanyurduspor’ndan Şafak Bayraktar, Ankara Çubukspor’dan Nizamettin Akgül, Bandırma Etispor’dan Gökhan Karataş, Bulancakspor’dan Oğuzhan Yorulmuş, Beyoğlu Yeni Çarşıspor’dan Mert Türkileri. Kendilerine 30 Ocak 2022 günü başlayacak olan ikinci yarı sezonunda kazasız belasız sakatsız bir sezon geçirmelerini diliyorum.

img-2954.JPG

3 SPORCUMUZ BAŞKA TAKIMLARA TRANSFER OLDU

Bölgesel amatör ligin 2.bölge 2.grubunda mücadele eden Akçaabat temsilcimiz sebat gençlik spor kulübü devre arası yaptığı transferlerle adından söz ettirirken takıma 5 sporcu katarken takımdan başka takımlara ise 3 sporcu transfer oldu. Bunlar Oğuzhan Türkmen, Selim Dervişoğlu Ve M.Gökay Öztürk

img-2958.JPGimg-2961.JPGimg-2963.JPGimg-2967.JPGimg-2978.JPGimg-2989.JPGa-038-061.png

Editör: TE Bilisim