İstanbul'dan Bir Son Dakika Haberi Geldi. İstanbul Sancaktepe'de Samandıra Kışlasına Yakın Bir Bölgede Bir Araç İçinde Patlama Meydana Geldi. Olay Yerine Ambulanslar Sevk Edildi. 1'i Ağır 4 Yaralı Var. Yaralılar Arasında Askeri Personel Yok.

İddiaya Göre Patlama, Askeri Personeli Taşıyan Servis Aracının Geçişi Sırasında Park Halinde Bir Araçta Meydana Geldi. İşte İstanbul'daki Patlama İle İlgili Son Gelişme...

İstanbul'da Patlama Meydana Geldi. Sancaktepe Osmangazi Caddesi'nde Bulunan Askeri Kışlanın Karşısında Patlama Meydana Geldi. Olay Yerine Çok Sayıda Polis Ekibi Sevk Edildi.  Olay Yerinde 1'i Ağır 4 Yaralı Olduğu Belirtiliyor. Yaralıların Tamamı Hastaneye Kaldırıldı. Olay Yeri İnceleme Ekipleri İle Bomba İmha Uzmanlarının Gelmesi Bekleniyor.

Patlamanın Askeri Aracın Geçişi Sırasında Park Halindeki Bir Araçta Meydana Geldiği Belirtiliyor.

Olayla İlgili Henüz Resmi Bir Açıklama Yapılmadı. Eldeki Bilgiler Şu Anda Olayın Bir Terör Eylemi Olduğunu Gösteriyor.

Bu Arada Patlama Çevrede Paniğe Yol Açtı. Çevre Sakinleri Gürültüyle Birlikte Dışarı Fırladı. Bölgede Toplananlar Güvenlik Şeridinin Dışında Tutuluyor.

Patlamanın Meydana Geldiği Yerin Yakınında Bir Benzin İstasyonunun Bulunduğu Ve Faciadan Kıl Payı Dönüldüğü Belirtiliyor.

Patlamanın Zamanlamasının İse Askeri Personelin Çıkış Saatine Denk Geldiği Belirtiliyor.

Dünya Flaş Olarak Duydu

Uluslararası Haber Ajansları, İstanbul'daki Patlamayı Dünyaya Flaş Olarak Duyurdu.

Amerikan Associated Press (AP) Ajansı, Askeri Personel Taşıyan Aracın Yanında Gerçekleşen Patlamada Dört Yaralı Olduğunu Bildirdi.

İngiliz Haber Ajansı Reuters İse, 'Acil' Koduyla Duyurduğu Haberinde Türkiye'nin En Büyük Kenti İstanbul'da Askeri Binanın Yakınında Gerçekleşen Patlamada Beş Kişinin Yaralandığını Aktardı. Reuters Haberinde, Son Bir Yıl İçerisinde IŞİD'in İstanbul'da Turistleri Hedef Alan İki İntihar Saldırısını Ve PKK'nın Ankara'da Bombalı Araçlarla Yaptığı İki Saldırıyı Hatırlattı.

Editör: TE Bilisim