SAMSUNG’UN ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL İNDİRİM VE FIRSATLARLA DOLU KAMPANYASI BAŞLADI

Anneler Günü'ne sayılı günler kalmasıyla birlikte hediye arayışları da başladı. Bu özel günde en değerli varlığınız annenize unutamayacağı bir hediye vermek istiyorsanız, Samsung’un akıllı telefonlardan tabletlere, akıllı saatlerden elektrikli süpürgelere kadar birçok üründe başlattığı kampanyada birbirinden cazip fırsatlar sizleri bekliyor.

Anneler Günü için geri sayım başladı. Çocukları için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan anneleri bu özel günlerinde mutlu etmek için hediye arayışları da başladı. Eğer hala nasıl bir hediye alacağınıza karar vermediyseniz annenize şık ve yenilikçi bir teknolojik cihaz hediye edebilirsiniz. Teknolojinin lider markalarından Samsung’un bugüne özel başlattığı kampanya kapsamında annenizi sevindirecek birçok hediye alternatifini indirim ve fırsatlarla alabilirsiniz.

1620120904_image__2_.jpg

9 Mayıs’a kadar devam edecek kampanya kapsamında Samsung online mağazası (https://shop.samsung.com/tr) üzerinden yapılacak alışverişlerde Galaxy S20 ve Galaxy Note20 Serisi akıllı telefonlarda yüzde 18 KDV indiriminden faydalanabilirsiniz. Galaxy A Serisi akıllı telefon ve Galaxy Watch3 akıllı saat alımlarında 300 TL’ye varan hediye çeki, Galaxy tabletlerde de 100 TL indirim fırsatı kazanabilirsiniz. Samsung VC07R302MVR/TR toz torbasız elektrikli süpürge de Anneler Günü’ne özel KDV dâhil 799 TL gibi uygun bir fiyata satışa sunuluyor.

Anneniz de kalemle telefon kullanmanın ayrıcalığını yaşasın

Galaxy S20 ve Galaxy Note20 Serisi akıllı telefonlardan birini hediye ederek annenizin de son teknolojilerin kolaylıklarından faydalanmasını ve yaşamın renklerinden keyif almasını sağlayabilirsiniz. Örneğin Galaxy S20 Ultra ile çığır açan 8K Videodan Fotoğraf özelliği ile anneniz sadece video değil mükemmel kalitede fotoğraflara da sahip olabilecek, yüksek çözünürlüklü videolarını sevdikleriyle paylaşabilmenin ayrıcalığını yaşayabilecek. Üstelik 100X zoom özelliğiyle farkında olmadığı şaşırtıcı detayları da yakalayabilecek. İsterseniz hediye için Galaxy Note20 Ultra da tercih edebilir, böylelikle annenize kalemle telefon kullanma ayrıcalığını yaşatabilirsiniz. Anneniz güçlü S Pen kalemi ile çığır açan Galaxy Note deneyiminin keyfini çıkarabilir, cihazı uzaktan kontrol edebilir, tek tıkla video içeriklerini yönetebilir ya da fotoğraf çekebilir. Üstelik anneniz Samsung Notes uygulamasıyla hızlı ve kolay notlar alabilir,  el yazısıyla aldığı notları metinlere dönüştürerek kolayca düzenleyip paylaşabilir.

1620120902_image__1_.jpg

Annenizin Süper Dengeli Video ile yaptığı çekimler hayran bırakacak

Galaxy A51 modelinde yer alan Süper Dengeli Video özelliği, hareketli bir nesnenin videosunu çekerken veya elinizde cihazla hareket ediyorken bile kamera titremesini azaltır. Böylelikle anneniz yürüyüş yaparken veya evcil hayvanlarla oynarken de Süper Dengeli Video ile anı yakalayabilir. Galaxy A51 uçtan uca Süper AMOLED Sonsuz-O Ekrana da sahip. Geniş ve etkileyici bir deneyim sunan 6,5 inç boyutundaki ekranıyla anneniz en sevdiği dizileri dilediği yerde izlemenin keyfini yaşayabilir. Akıllı telefonda bulunan 48 megapiksel ana kamera annenizin, gündüz veya gece fark etmeksizin kaliteli fotoğraflar çekmesini de sağlayacak.

Annenizin akıllı günlük yardımcısı Galaxy Watch3

Akıllı saatin özellikleri ve analog saatin doğal hissini bir araya getiren Galaxy Watch3 annenizin dünyasını daha da kolaylaştıracak bir akıllı yardımcı olabilir. Anneniz; çeşitli saat kadranları, derinlik ve aydınlatma efektleriyle gözle görülür bir özgünlük sunan Galaxy Watch3 akıllı saati yaşam tarzına kolaylıkla uydurabilir. Evlerde daha fazla zaman geçirdiğimiz şu günlerde annenizin daha az planlamayla egzersize daha fazla odaklanmasını da sağlayan Galaxy Watch3 egzersiz yaparken annenizin nabzını ölçebilir ve aktivitelerini takip edebilir.

Dünyalar dolusu içerik annenizin parmaklarının ucunda

İnce tasarımı, heyecan veren eğlence sistemi ve üstün performansı ile Galaxy Tab A7 WiFi, sahip olduğu özellikler ve şıklığıyla annenizin günlük hayatına renk katan bir rehber olabilir. Eğlence odaklı geniş ve dinamik 10,4" ekranı ve dörtlü hoparlörlerin çıkardığı Dolby Atmos çevresel ses özelliğiyle dünyalar dolusu içeriği annenizin parmakların ucuna getiren Galaxy Tab A7 WiFi ile anneniz evde daha keyifli zaman geçirebilecek. Üstelik bu tablet Koyu Gri, Gümüş ve Altın olmak üzere üç farklı rengi ve tüm çevresini kaplayan simetrik çerçevesi ile göz alıcı bir tasarım da sunuyor.

Annenizin zahmetsiz temizlik yapmasını sağlayacak bir dost

3A Performansa Sahip ve CycloneForce™ teknolojili torbasız elektrikli süpürge annenizin temizlik yaparken en önemli yardımcılarından biri olacak. Toz ve kiri havadan çekip dış hazneye hapseden yüksek emiş gücü sayesinde anneniz temizlik yaparken eskisi gibi yorulmayacak, geniş kapasiteli toz haznesi sayesinde elektrikli süpürgesini boşaltırken zamandan tasarruf edecek. Kolay kavranır sap sayesinde de elektrik süpürgesini elleri yorulmadan rahatça ve kolayca tutabilecek.

Kampanya sayfasına ulaşmak için: https://shop.samsung.com/tr/anneler-gunu-kampanyasi/

Elektrikli süpürge kampanyasının şartları ve detayları için: [www.samsung.com/tr/anneler-gunu-supurge-kampanyasi

1-(2)-445.jpg

Editör: TE Bilisim