FİNAL YENİ ÖĞRETİM DÖNEMİNE HAZIRLIK TOPLANTISI

Final Eğitim Kurumlarının yöneticileri 16-17 Mayıs2016 tarihinde Antalya’da düzenlenen “SENE SONU DEĞERLENDİRME VE YENİ ÖĞRETİM DÖNEMİNE HAZIRLIK TOPLANTISI’nda bir araya geldi. Antalya Beldibi Akka Antedon Hotel’de gerçekleştirilen toplantı Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel ile Genel Müdür Şevket Ertem’in başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya katılan yaklaşık 400 temel lise, ortaokul, özel öğretim kursları ve etüt merkezi yöneticisi, öğretim döneminin değerlendirmesini yapma ve bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmaları planlama şansı buldu. 

Topantıya Akçaabat Final Özel Öğretim Kursu kurucu Müdürü Samet İshakoğlu da katıldı. Toplantının çok verimli geçtiğini ifade eden İSHAKOĞLU;

“Biz yaklaşık 400 kurumlu büyük bir aileyiz. Bu toplantı vesilesiyle aile fertleri birbirlerinden istifade etme, kaynaşma ve hasret giderme imkânı buldu. Akçaabat’ımıza kazandıracağımız çok güzellikler, deneyimler, kazanımlar ve ufuklar yakaladık. Final’in başarısındaki (2016 YGS’de 3 puan türünde Türkiye 1.si Final Kurumlarından çıkmıştı.) sırlar paylaşıldı. Zaman içinde başta öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimize bu güzellikleri paylaşacağız. Bize bu güzellikleri sunan Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel Bey’e ve Genel Müdürümüz Şevket Ertem Bey’e çok teşekkür ediyoruım.” Dedi.

1-(5)-012.jpg1-(4)-011.jpg1-(7)-004.jpg1-(1)-027.jpg

12345.png

Editör: TE Bilisim