Sadri Şener'den Hacıosmanoğlu'na ağır gönderme!

Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener, isim vermeden önceki başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na göndermede bulunup, "Trabzon'un kurtuluş günü 24 Şubat." dedi.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın daveti üzerine kente gelen Trabzonspor’un eski başkanı Sadri Şener, isim vermeden önceki başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na göndermede bulunup, "Trabzon’un kurtuluş günü 24 Şubat. Şimdi bir kurtuluş günü daha oldu, o da 7 Aralık. Her sene bence 7 Aralık’ta bu kurtuluş gününü kutlayın" dedi.

Hüseyin Avni Aker’de yarın oynanacak olan Antalyaspor karşılaşmasını izlemek için akşam saatlerinde Başkan Usta ile birlikte Trabzon’a gelen bordo mavili kulübün eski Başkanı Sadri Şener, açıklamalarda bulundu. 7 Aralık’ta gerçekleştirilen kongrenin tarihinin Trabzon’un kurtuluş günü olduğunu kaydeden Şener, bu günün kutlanması gerektiğini belirterek şunları söyledi: "Muharrem beye teşekkür ediyoruz. Trabzon’un kurtuluş günü 24 Şubat. Şimdi bir kurtuluş günü daha oldu, o da 7 Aralık. Her sene bence 7 Aralık’ta bu kurtuluş gününü kutlayın. Trabzon’a yakışan bir yönetim. İnşallah çok iyi sonuçlar alırız. Ağır bir yükün altına girdiler. Çok iyi bir yönetim, umarım bu yükün altından da kalkarlar. Bana yolda yürüdüğümde artık kimse,Bunu nereden buldunuz?’ demeyecek. Bu nedenle mutluyum. Ne zaman lazım olursa yardıma hazırım." Havaalanında ilgi odağı olan Şener vatandaşlarla da fotoğraf çektirdi.

'Herkese vefa borcumuz var'

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta da, bordo mavili kulübün mazisinin çok önemli olduğunu ifade ederek, "Bizim için tüm başkanlarımız ve mazimiz çok önemlidir. Bu günlere bizi getiren herkese vefa borcumuz var. Özlenen tablo değil, olması gereken bir şey bu. Bundan sonra elimizden geldiği kadar bu yönde gayret sarf edeceğiz" diye konuştu.

Editör: TE Bilisim