Sorumsuz Yöneticiler Yüzünden İki Şehrin Arası İyice Gerildi.

Rizespor'un Küme Düşmesi Üzerine Tüm Suçu Trabzonspor'un Üzerine Atarak İşin İçinden Kaçmak İsteyen Rizesporlu Yöneticiler Sonunda Amaçlarına Ulaştılar.

Sağduyulu Çağrılar Yapmak Yerine Maçın Bitiş Düdüğünün Ardından "Trabzon -Rize Dostluğu Bitmiştir, Bu Şehir Bunu Unutmaz, Rizespor Trabzonspor Yüzünden Düştü. Trabzonspor Şike Yaptı" Gibi Akıl Mantık Dışı Açıklamalarda Bulunan Rizespor Cephesi Hem Kendi Taraftarlarını Hem E Trabzonsporlu Taraftarları Gerdi. Kendi Suçlarını Trabzonspor'a Atmak Adına Ortalığı Bulandıran Rizesporlu Yöneticilere Şehrin Belediye Başkanı Gibi Sorumlu Yöneticileri De Eklenince Olay İnanılmaz Boyutlara Ulaştı.

Rizelileri Ve Rizesporluları Trabzon'a Karşı Kışkırtarak Toplumu Geren Yöneticiler Sonunda Amaçlarına Da Ulaştılar. İki Şehir Arasındaki Bağı Görmezden Gelen Bazı Kişiler Bu Durumu Fırsat Bilerek Sosyal Medyadan Boykot Çağrıları Yapmaya Başladı. Hatta Bir Pankart Hazırlanarak "Trabzon Ve Trabzon Ürünlerini Boykot Ediyoruz" Denilerek Maddeler Halinde Çağrıda Bulunuldu. Aklı Selim Trabzonspor Ve Rizespor Taraftarları İse Bunun Oldukça Anlamsız Olduğunu Belirterek "Aynı Tavanın Balığıyız. İki Şehir Her Türlü Birbirlerinin Ürünlerini Kullanmaya Devam Edecek." Yorumlarında Bulundu.

dbjd9fwxcaemivq.jpg123456---kopya-910.pngyesyeni-logo-final-20170605193257.png

Editör: TE Bilisim