Rizeliler ‘den Ekrem İmamoğlu'na Yoğun İlgi

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, 'Çayeli'nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. Yılı Kutlamaları' Etkinliği Kapsamında Rizeliler ‘in Yoğun İlgisi İle Karşılaştı.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Sabah Saatlerinde Küçükçekmece'de Başladığı Seçin Turunu Sırasıyla Büyükçekmece, Bakırköy Ve Beşiktaş'a Taşıdı. İmamoğlu, Günün Son Durağında, Ümraniye Haldun Alagaş Kapalı Spor Salonu'nda Düzenlenen ''Çayeli'nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. Yılı Kutlamaları''na Katıldı.

Salonu Hınca Hınç Dolduran Seyirciler, Konuşma Yapması İçin Sahneye Çağrılan İmamoğlu'na Yoğun Alkışlarla Destek Verdi.

Vatandaşlarca Adeta Sevgi Çemberine Alınan İmamoğlu, Aynı Yerde Canlı Yayın Yapan Bir Radyonun Yayınını Da Bağlanarak, Dinleyicilere Selam Yolladı. Radyo Yayını Sırasında, ''Çayeli'nden Öteye'' Türküsünü Söyleyen İmamoğlu, Salondan Zorlukla Ayrılabildi. Beşiktaş'ta Gülsemin-Öner Peker Çiftinin Nikahına Katılan İmamoğlu, Akşam Da Ümraniye Haldun Alagaş Kapalı Spor Salonu'nda Düzenlenen ''Çayeli'nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. Yılı Kutlamaları''na Katıldı.

'GENÇLERİMİZ GELECEĞE UMUTLA BAKMALI'

Konuşma Yapmak İçin Sahneye Çağrılan İmamoğlu, Salondan Büyük Alkış Aldı. İşgal Sırasında Şehit Ve Gazi Olanlara Allah'tan Rahmet Dileyen İmamoğlu, ''Ruhları Şad Olsun'' Dedi.

İmamoğlu, ''Hepimiz Biliyor Ki Bu Memleket Kolay Kurulmadı. Hepimiz Çalışmalıyız. Güzel Şehrimizin Ve Ülkemizin Geleceği İçin, Çok Güzel İşlere İmza Atmak Zorundayız. Çocuklarımız İyi Yetişmeli, Gençlerimiz Geleceğe Umutla Bakmalı. 82 Milyon İnsan, Tek Bir Vücut, Tek Bir Millet Şeklinde Yoluna Devam Etmelidir. Kimseyi Dışlamamalı, Kinden Nefretten Uzak Durmalı. Nefret Kötü Şey, Sevmek Güzel Şey. Bu Süreçte, İyi Düşüncelerle, İyi Kalpli İnsanlarla Yol Almalı Ve Herkes Birbirine Yardım Etmeli. Bu Ülkenin, Bu Güzel Cumhuriyet'in Kuruluşundan Bugüne, Emeği Geçen Herkese, Başta Mustafa Kemal Atatürk Ve Silah Arkadaşlarına Hepimiz Minnet Ve Şükran Dolu Duygulara Sahibiz'' Diye Konuştu.

İMAMOĞLU'NDAN 'ÇAYELİ'NDEN ÖTEYE' TÜRKÜSÜ

İmamoğlu, Sahneden İner İnmez Vatandaşlarca Çembere Alındı. Engelli Bir Çocukla Fotoğraf Çektiren İmamoğlu, Sahnede Kendisine Verilen Çiçeği Ona Hediye Etti.

İmamoğlu, Salondan Ayrılmak Üzereyken, Bir Kadın Vatandaş CHP Adayını, Kuliste Kurulan Yemek Tezgahlarına Davet Etti. Yoğun İlgiden Dolayı Zorlukla Tezgahın Arkasına Geçebilen İmamoğlu, Kendisine İkram Edilen Lahana Sarması Ve Baklavadan Tattı. Tattığı Yiyeceklerden Ekibi İçin Satın Alan İmamoğlu, ''Bir Tane De Laz Böreği Ver, Onu Eve Götüreceğim'' Dedi. İmamoğlu, Bir Tepsi Baklavayı Da 10 Mart'ta Gerçekleşecek Sarıyer Belgrad Ormanı Yürüyüşünde İkram Edilmek Üzere Satın Aldı. İmamoğlu, Ödemeyi Nakit Yaptı.

Vatandaşlarca Adeta Sevgi Çemberine Alınan İmamoğlu, Aynı Yerde Canlı Yayın Yapan Bir Radyonun Yayınını Da Bağlanarak, Dinleyicilere Selam Yolladı. Radyo Yayını Sırasında, ''Çayeli'nden Öteye'' Türküsünü Söyleyen İmamoğlu, Folklor Ekibiyle Toplu Fotoğraf Çektirdi. İmamoğlu, Salondan Zorlukla Ayrılabildi.

a-068.gif

Editör: TE Bilisim