Trabzonspor, Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Kayserispor Maçı Sonrası Yaptığı Açıklamada, “Trabzonspor İlk Defa Ligde Gol Yemeden Maç Bitirdi” Dedi..

Mücadele Sonrası Düzenlenen Basın Toplantısında Konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Tek Düşüncelerinin Kalan Maçları İyi Bir Şekilde Bitirmek Olduğunu Söyledi.

Karşılaşmada Defans Oyuncularının İyi Mücadele Ettiğini Ancak Ofans Oyuncuları İçin Aynı Şeyleri Söyleyemeyeceğini Kaydeden Çalımbay, "Buraya Gelirken Maçın Zor Olacağını Biliyorduk, Çok İyi Takıma Karşı Oynadık. Şu Anda Süper Lig'e Baktığımızda En İyi Çıkış Yapan Takımlardan Bir Tanesi. Bizim Buradaki Bütün Amacımız Galibiyetti, Galibiyet İçin Geldik. Ama Baktığımız Zaman Maalesef Ofansif Açıdan İstediğimiz Verimliliği Göremedik, Defansif Anlamda Herkes İyi Mücadele Etti.

Sevinecek Bir Şey Değil Ama İyi Bir Şey; İlk Defa Trabzonspor Ligde Gol Yemeden Bir Maçı Bitirdi.

Bu Da Bizim Açımızdan İyi Bir Şey. Böyle İyi Oynayan Defansın Forvetlerinin De İyi Oynaması Gerekiyordu, Ofansta Çoğalmamız Gerekiyordu. İstediğimiz Şeyleri Yapamadık. Bunda Tabi Ki Sakatlanıp Da Oyundan Çıkan Arkadaşlarımızın Da Etkisi Fazlaydı. Çünkü Oyuncu Değiştirme Şansımız Da Kalmadı. Zaten Ofans Açısından Eksiklerimiz Çoktu. Ama Biz Kendi Açımızdan Görmemiz Gereken Şeyleri Gördük Bu Maçta. İnşallah Kalan 6 Maçımızı İyi Şekilde Bitirip, Devre Arasını Da İyi Bir Şekilde Değerlendirip Daha İyi Bir Trabzon Olacak.

Hem Ofansta Hem Defansta İyi Şeyler Yapan, Üreten Bir Takım Olacağız. Şu Anda Tek Düşündüğümüz Kalan Maçlarımızı İyi Bir Şekilde Bitirmek" Diye Konuştu.

123456---kopya-20171104165036.png

 

Editör: TE Bilisim