Ramazan ayında yardımlaşmanın, dayanışmanın, ikramın ve paylaşmanın milletçe gerçekleşmesi en büyük temennimizdir. Ramazan ayı boyunca gülümseyen yüzler, sevinen kalpler, birleşen eller, dua eden diller eşliğinde geçmesi temennimizdir. Bin aydan daha hayırlı olduğu Kur'an-ı Kerim'de bildirilen ve müminlere Allah'ın en büyük lütuf ve ikramlarından biri olan Kadir Gecesi de bu ayın içindedir.

Bizleri, 11 ayın sultanı, af ve mağfiret ayı mübarek Ramazan-ı Şerif ayına kavuşturan Rabb-i Zül’Celal'e sonsuz hamd-ü senalar olsun. Ramazan Ay’ı Yüce Mevla’nın müminlere büyük bir ihsanıdır. Ramazan; Kur’an, oruç ve sabır ayıdır. İyilik, güzellik, rahmet ve mağfiret ayıdır. Tövbelerin, duaların, hayır ve hasenatın kabul olduğu müstesna bir zaman dilimidir. Bu ayın kıymetini bilip, en güzel şekilde değerlendirmeyi Cenab-ı Hak, cümlemize nasibi müyesser eylesin.

MHP Akçaabat İlçe Başkanlığı olarak Yüce Mevlâ’dan Ramazan Ayı’nın, aziz hemşerilerimize, milletimize, tüm İslâm Alemine hayırlar getirmesini, insanlığın hidayet ve barışına vesile olmasını diler sevinç ve kardeşlik duygularının çoğaldığı, insanların mutlu bir şekilde kucaklaştığı ve birbirimize sarıldığımız mübarek Ramazan Ayı’nın sağlıklı, huzurlu, bolluk ve bereketli geçmesi temennisiyle, tüm Akçaabatlı hemşerilerimize içten sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz…

                                                                                MHP AKÇAABAT İLÇE BAŞKANLIĞI ADINA

                                                                                              MİRAÇ ÇINAR

Editör: TE Bilisim