TRT 1 Ekranlarının Fenomen Dizisi “Beni Böyle Sev”İn Başarısı Rakamlarla Da İspatlandı.

Özellikle Üniversite Gençliği Arasında Büyük Beğeni Toplayan Dizi, Sosyal Medyada Da Büyük Bir Hayran Kitlesine Sahip.

“Beni Böyle Sev”İn Resmi Facebook Sayfasında 1.268.663 Takipçisi Bulunurken Twitter Üzerinden De 74.700 Kişi Tarafından Takip Ediliyor.

Dizi Bu Sezon Düzce Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ve İstanbul Gelişim Üniversitesi’nden “Yılın En İyi Dizisi” Ödülü Aldı.

“Beni Böyle Sev” Oyuncuları Ve Teknik Ekibi, İstanbul Üniversitesi, Girne Amerikan Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, İstanbul Aydın Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Ve Atayurt Koleji’nde Öğrencilerle Panellere Katıldı.

Bsk Yapım Tarafından Yapılan Açıklamada “Haziran Ayı Sonuna Kadar Beş Üniversitede Daha Sohbet Günlerimiz Olacak, Ayrıca İmza Günlerimiz Organize Ediliyor. Dizimizi Sevenleriyle Buluşturmak İçin Bütün Kadro Büyük Bir Özveride Bulunup Set Olmadığı Günlerde Tatil Yapmak Yerine Bu Buluşmaları Gerçekleştiriyoruz. Başarımızı Biz Sözle Değil Rakamlar Ortaya Koyuyor” Denildi.

Beni Böyle Sev / 55. Bölüm Özet

http://bsk.web.tv/video/ucqukwa861a

Yapım:Bsk Yapım (Çağrı Bingüller – Başak Bingüller)Yönetmen: Cem Tabak,Senaryo: Hakan Haksun,Yayın Kanalı: TRT 1,Yayın Günü: 14.04.2014,Yayın Saati:19.50,Oyuncular: Alper Saldıran (Ömer) – Zeynep Çamcı (Ayşem) – Erdem Akakçe (Haluk),Bala Atabek (Fahriye) - Yusuf Akgün (Furkan) – Umut Kurt (Mazhar)Burcu Biricik (Seda) –Selen Uçer (Eda) – Burcu Altın (Reyhan)Fatih Koyunoğlu (İlyas) – Meral Asiltürk (Safiye)– Cem Avnayım (Burak)Altan Gördüm (Reha)-Lale Mansur (Nadide)-Güven Kıraç (Nail)

Ömer’le Kavga Eden Ayşem Sinir İçinde Yatakta Dönüp Durur. Ömer De Ondan Farklı Değildir. Sonunda Ömer Dayanamaz, Ayşem’in Yanına Giderek Barışmak İster. Ancak Beklenmedik Bir Durumla Karşılaşır.

Nail’in Evlilik Teklifi Karşısında Eda Sevinçten Havalara Uçarken Reha Sinirden Deliye Döner. Eda’yı Cezalandırmaya Kararlıdır. Oysa Eda, Eski Eda Değildir Artık.

Taner’in Birdenbire Karşısına Çıkmasıyla Dehşete Kapılan Seda Korku İçinde Yardım Beklerken, Haluk Ve Deniz Gelir. Taner, Burak İle İlgili Onları Uyarmaya Çalışır. Taner’in Söyledikleri Herkesi Şaşırtır, İnanmak İstemezler.

Fahriye’nin Başına Kötü Bir Şey Geldiğini Düşünen Reyhan Perişandır. Mazhar’la Birlikte Her Yere Bakarlar. 

Ayşem Gece Uyandığında Ömer’i Evde Bulamaz . Panikleyen Ayşem Fahriye’nin Yanına Gider. Fahriye De Seda Ve Reyhan’a Ulaşamamaktadır.

IMG_0295

IMG_0476

IMG_0684

IMG_9825

IMG_9828

IMG_9839

IMG_9841

IMG_9911

IMG_9990

 

Editör: TE Bilisim