Banka Ve Resmi İşlemlerinizi Yerinde Ve Zamanında, Doğru Adımlar Atmanızı Sağlayacak PUKKA DANIŞMANLIK Akçaabat’ta Açıldı.

Meslekte Geçirdiği 20 Yıllık Bilgi Birikimi Ve Tecrübesini Sahaya Yayarak, Vatandaşlara Yardımcı Olabilmek Adına Akçaabat Sebat İşhanı 1.Katta PUKKA DANIŞMANLIK Ofisini Açan Tecrübeli Bankacı Emre Çolak Danışmalık Faaliyetine Başladı.

Emre Çolak İle Yaptığımız Görüşmede PUKKA DANIŞMANLIK’tan Müşterilerin Ve Vatandaşların Hangi Hizmetlerin Alınabileceği Konusunda İstişarelerde Bulunduk.

20211019-105135.jpg

Emre Çolak Yaptığı Açıklamada PUKKA DANIŞMANLIK Ofisinde Alınacak Hizmetler Hakkında Şu Bilgilere Yer Verdi….

*Öncelikle Günümüzde Ortaya Çıkan Tüketici İhtiyaçlarını Karşılamaya Yönelik Bireysel Kredi, Ticari Kredi Ve Bunun Türevleri, Kredi Kartı Ve Kredili Mevduat Hesapları Gibi Ürünler Bankalarda Mevcut Olup Bu Ürünlerin Başvurularında Müşterinin Diğer Bankalar Nezdinde Takip Dışı (Takip Dışı Diyoruz Açık Takipte Kredi Onaylanamaz)Herhangi Bir Gecikme Olması Durumunda Vatandaşlarımız Bu Gecikmenin Tam Olarak Hangi Banka Finans Kuruluşu Yada Alışveriş Merkezlerine Ait Olduğunu Görememekte Bankalarda Bu Durumda Sadece Tutara Ulaşmakta Fakat Detay Görememektedir. İşte Bu Aşamada Vatandaşlarımıza Yardımcı Olup Gecikmelerin Direk Olarak Giderilmesini Müteakip Dosyalarının Hazırlanarak Bankaya Müracaatını Sağlıyoruz. Vatandaşımız Talebi Halinde Evraklar Tarafımızca Hazırlanıp İlgili Bankaya Teslimi Konularında Yardımcı Olacağız.

20211019-105147.jpg

Ayrıca

*Yine Ticari Müşterilerimizle İstişareler Yaparak Kendileri İle Beraber Hareket Ederek Kullandıkları Ticari Kredi Ve POS Oranlarını Araştırıp Daha Düşük Faizler İle Yapılandırma Ve Taşıma Gibi İşlemlerde De Yardımcı Olacağız.

Yine Vatandaşlarımızın Banka, Resmi Daireler Ve Özel Kurumlar Nezdindeki Dilekçe Vb. Gibi Sorunlu İşlemlerin Çözülebilmesi Konusundaki Taleplerini Vatandaşın Talebi Doğrultusunda İlgili Makamlara İleteceğiz.

Bir Konuya Dikkat Çekmek İstiyorum Biz PUKKA DANIŞMANLIK Olarak Müşteriye Onaylanmayacak Bir Krediyi Size Onaylatırız Veya Onaylanacak Bir Krediyi Hayır Bu Onaylanmaz Diye Bir Taahhütte Bulunmuyoruz Çünkü Bu İlgili Bankaların Yetki Ve Sorumluluğunda Olup Sadece İşlemlerin Ve Kredi Aşamasındaki Sorunların Çözümü Konusunda Yardımcı Olup Doğru Adımları Atmalarına Destek Olacağız.

Sizleri PUKKA DANIŞMANLIK Olarak Banka Ve Resmi İşlemlerinizde Yerinde Ve Doğru Adımlar Atmak Üzere Ofisimize Bekliyoruz.

Teşekkür Ediyor, Saygılar Ve Güzel Günler Diliyorum.

20211019-105254.jpg

Emre Çolak 1999 Yılında Türkiye İş Bankası A.Ş. Araklı Şubesinde Göreve Başlamış Sırasıyla Araklı, Rize Pazar, Araklı, Yenimahalle Trabzon Şubelerinde Memur Van Şubesinde Şef, Akçaabat Ve Söğütlü Şubelerinde Ticari Ve Bireysel Portföy Yöneticisi Olarak Görev Yapmıştır.

whatsapp-image-2021-10-19-at-10-57-08-1-kopya-kopya-kopya-001.jpeg

 

 

Editör: TE Bilisim