Trabzon Otomobilciler ve Şoförle Odası Başkan Adayı Hüseyin Turgut Aydın basınla bir araya geldi.

Seçim çalışmalarına devam eden Trabzon Otomobilciler ve Şoförle Odası Başkan Adayı Hüseyin Turgut Aydın basınla bir araya geldi. Yapılan kahvaltının ardından projelerini sıralayan Hüseyin Turgut Aydın” Ben iki yıldan beri odamız başkanlığı için çalışma içerisindeydim. Son bir buçuk aydan beri ivmeyi yükselterek çalışıyoruz. Bizim yapmış olduğumuz bir basın açıklaması vardı. Yapmış olduğumuz basın açıklamasından sonra en büyük sıkıntımız; cemiyetimizde yapılan usulsüzlükler, olumsuzluklar ve çalışma süreci içerisinde broşürler hazırladık. Bu hazırladığımız broşürler hizmet için hazırladığımız broşürün önüne geçti. Usulsüzlükler, yapacak olduğum işlerin önüne geçti. Trabzon halkına fayda sağlayacağımıza gönülden bir inancınız olursa, bunun projelerin öne geçip daha fazla konuşulmasını istemiyorum. Olumsuzlukları bu şehrin üzerinden kaçırmak istiyoruz.” dedi.

KARŞIMDAKİ ADAYLA USULSUZLUK YAPMIŞTIR!

"Aydın yapılan usulsüzlüklerle ilgili suç duyurusunda bulunduğunu söyleyip “Cemiyetteki usulsüzlük yolsuzluk sahte evrak düzenlemekle ilgili yapmış olduğumuz şikayetler üzerine biz sadece burada, gelen müfettişlerin yapmış olduğu araştırmalar sonucunda Turan Altuntaş’ın bu usulsüzleri tek başına yapmadığı, bunun arkasındaki yüzü yapmış olduğu çalışmalarda belirlemişlerdir. Usulsüzlüklerin içerisinde diğer aday olan aday olan arkadaş ortaya çıkmıştır.  Bunlar hakkında işlem yapılma kararı çıkmıştır.  Karşımdaki iki adayda usulsüzlük yapmıştır. Belgeleride var. İlerleyen günlerde göreceksiniz.” ifadelerini kullandı."

BAŞKANLIKTAN ALDIĞIM MAAŞI DAĞITACAĞIM!

"Bize öcü gözüyle bakılıyor Bunu bu duruma getiren bizim yöneticilerimiz idarecilerimizdir. Cemiyet başkanlığıma geldiğimde oradan gelecek olan para ile, burada tamamen kendi hislerimle aldığım maaşla seçime gelip oy kullanan 10 üyemizin çocuklarının başkanlıktan aldığım maaşımı dağıtacağım."

TRABZON TÜRKİYE İLK 5’TE

"Bu Ömer arkadaşımızı biliyorsunuz, kamu görevlisi. Ömer arkadaşımızın önümüzdeki günlerde seçimden çekilmek gibi dedikodular var. Ömer Usta’nın 20 yıldan beri memur olarak görev yaptığı ve fezleke hazırlanıp savcılığa sunuldu.  Seçime gelip oy kullanan cümlesini çok kullanıyoruz, yani bize sahip çıkana bizde sahip çıkacağız anlayışı içindeyiz. Aynı zamanda şehrin trafik akışını sağlamak için projeler geliştireceğiz. Biz valilik ve emniyetle görüşmeler yaptığımız zaman bize elemanımız yok gibi cevaplar aldık. Bakıyorsunuz Trabzon’da trafik sıkıntısı ile ilgili soru sorsalar şu dolmuşlar trafikten kaldırılsın. Bizim 732 dolmuşumuzla beraber en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Hem kaliteli hem ucuz hizmet veriyoruz. Türkiye’de en ucuz 5 tane şehirde ulaşım varsa ilk 5’in içerisindedir Trabzon. Biz şoför esnafının her konuda suçlanmasından projeler üretip sunacağız. "

ŞEHİT AİLELERİDE AYNI HİZMETİ ALACAK!

“Şehit ve gazi aileleride üyelerimizin faydalandığı bütün imkanlardan yararlanacaklar. Bu vatan millet için canını veren Şehitlerimizin ailelerine Trabzon Şoförler Odası canını verse yerine getiremez, şehit ve gazi ailelerinede aynı hizmeti vereceğiz.”

İşte projeleri:

1-Şeçim günü genel kurulda oda gelirlerinin ve giderlerinin ibra edilmemesi

2-Boztepe Durağına Kur. an Kursu Durağından 15 araç aktarımı yapılacaktır.

3-Kuran Kursu Durağı 85 Araca indirilecektir.

4-Babadan oğula veya birinci derece akrabaya ticari araç devrinde ücretsiz tahsis belgesi sağlanacak.

5-Seçime katılıp oy kullanan üyelerden 1 yıl aidat alınmayacak. Cemiyetimize ve odamıza sahip çıkana bizde sahip çıkacağız.

6-Acil bir şekilde 2 adet çekicinin şoför esnafının hizmetine sunulması sağlanacak.

7-Savcılığa intikal eden yolsuzluk dosyası sonuna kadar sahiplenilecek ve takibi sağlanacaktır.

8-Zimmete geçirilen her kuruş geri alınacaktır.

9-Şoförler odasına ait bir bina ve tesisin hayata geçirilmesi sağlanacaktır.

10-Korsan Taksi taşımacılığının bitirilmesi.

11-Seçimde oy kullanan 10 üyemizin başarılı olan Çocuklarına kendi maaşımdan burs verilecektir.

12-Cemiyete kayıtlı tüm üyelerin kendi adlarına, yapacakları hususi araçlarının plaka ve dosya masrafları %50 indirimli olacaktır. Bu sayede üye olanla olmayan arasında fark ortaya çıkacaktır.

13-Tüm üyelerimizin önemli günlerinde (Doğum, Cenaze, Düğün vs.) hep beraber olacağız Allah (c.c) izniyle.

14-Ucuz Lastik ve akaryakıt için gerekli antlaşmaları ve adımları atacağız. 15-Şoför esnafımız için şehre yakın bir yerde dinlenme yeri ve mesire alanı oluşturulacak.

16-Seçimde oy kullanan üyelerimizin hususi araçlarına şehir merkezinin 50 km yakınlarına kadar çekici hizmeti verilecektir.

17-Esnafımızın ve şoför arkadaşlarımızın daha kaliteli hizmet verebilmeleri için ücretsiz kurs ve seminerler düzenleyeceğiz.

18-Şehrin trafik akışını sağlamak için projeler üretip şehri herkes için yaşanabilir bir düzeye getirteceğiz. Her trafik sorununda şoför esnafımızın suçlanmasının önüne geçilecek. 19-Seçimde oy kullanan üyelerin kendisi, eşi ve çocuklarına %50 indirimle ehliyet kursu eğitimi odamızca verilecektir.

20-Seçimde oy kullanan tüm üyelerin ticari araçlarının Plaka ve dosyaları ücretsiz verilecektir.

21-UKM almış olduğu ve 2019 yılında yürürlüğe 2 girecek yaş sınırı yeniden ele alınacaktır.

22-Taksi durağı olmayan yerlerde taksilerin bekleyip, yolcu alabilecekleri, dinlenecekleri yerler sağlayacağız.

23-Tesbiti halinde uyuşturucu madde kullanan şoförler meslekten men edilecektir.

24-Odamıza kayıtlı tüm esnafımızın acil durumları için kan gruplarının tespit edilip kayıt altına alınması sağlanacaktır.

25-Şehit ve gazi aileleri de üyelerimizin faydalandığı tüm imkanlardan yararlanacaktır.

123456---kopya-20171221172648.png

Editör: TE Bilisim