Polis Akademisi Üzerinden Yapılacak POMEM Başvuruları Başvuru Süresi Uzatıldı. 22. Dönem POMEM Başvuru Süresi 23 Mart Tarihinden 30 Mart 2018 Tarihine Kadar Uzatıldı. Polis Olmak İsteyen Adaylar, Bankaya Başvuru Ücretini Yatırıp Başvurularını Tamamlayabilir. İşte 22. Dönem POMEM Polis Alımı Detayları...

Polis Akademisi Bünyesinde Yetiştirilmek Üzere Lisans Ve Önlisans Mezunu 10 Bin Polis Alımı Yapılacak. 22. Dönem POMEM Başvuru Tarihlerinde Değişikliğe Giden Polis Akademisi Başvuru Süresini 30 Mart’a Kadar Uzattı. Adaylar POMEM Başvurularında KPSS Puan Şartını Kaç Olduğunu, Başvuru Ücretini Ve Ücretin Hangi Bankaya Yatacağını Merak Ediyor. İşte POMEM Başvuruları Hakkında Merak Edilenler…

POMEM BAŞVURU SÜRESİ UZATILDI

Polis Akademisi Yaptığı Duyuru İle POMEM Başvuru Süresini Uzattı. İşte O Duyuru;

“22. Dönem POMEM Ön Başvuru İşlemlerinin 12-23 Mart 2018 Tarihleri Arasında Yapılacağı Daha Önce Duyurulmuştur.

Ancak, Başvuru Yapacak Adaylardan Ön Başvuru Süresinin Uzatılması İle İlgili Olarak Yoğun Talep Gelmesi Nedeniyle 22. Dönem POMEM Ön Başvuru Ve Ücret Yatırma İşlemleri 30 Mart 2018 Tarihine Kadar Uzatılmıştır.

Tüm Adaylara İlanen Duyurulur.”

BAŞVURU ÜCRETLERİ HANGİ BANKAYA YATACAK?

(2) Başvuru Ücreti Yatırma Tarihleri:

A) İnternet Üzerinden Ön Başvuru Yapan Adaylar Tarafından Sınav Başvuru Ücreti Olan 100.00 TL (Yüz) 12 Mart 2018 Saat 09:00'dan 23 Mart 2018 Saat 17:00'a Kadar Polis Akademisi Başkanlığı Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğünün Türkiye Halkbank Gölbaşı Şubesi/ANKARA “22. Dönem POMEM Giriş Sınavı” İsimli Hesaba Yatırılacaktır.

NOT: Başvuru Ücreti Yatırma Süresi De 30 Mart’a Kadar Uzatılmıştır.

B) Sadece Halkbank Şubelerinden Ve ATM'lerinden Başvuru Ücreti Yatırılabilecektir.

C) Halkbank'ın İnternet Bankacılığından Ve Diğer Bankaların, İnternet Bankacılığı Ve ATM'lerinden Başvuru Ücreti Yatırma İşlemi Yapılmayacaktır.)

D) Adaylardan Başvuru Esnasında İstenen Belgeler Kapsamında “Sınav Ücretinin Yatırıldığına Dair Banka Dekontu” İstenildiğinden ADAYLARIN SINAV ÜCRETİNİ YATIRIRKEN KENDİ ADINA KENDİ T.C. KİMLİK NUMARASI İLE BİRLİKTE, “22.DÖNEM POMEM GİRİŞ SINAVI” İçin Ücret Yatırdıklarını Belirterek Sınav Ücretini Yatırmalarını Ve Alınan Dekontun Şahsen Başvuru Evrak Teslimi Sırasında Yanlarında Getirmeleri Gerekmektedir.

POMEM BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ…

BAŞVURULAR E-DEVLET'TEN YAPILABİLECEK

Polis Akademisi’nin İnternet Sitesinden Yapılan Açıklamada “Polis Akademisine Bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 22. Dönem İçin Lisans Mezunlarından 7.200 Erkek, 800 Kadın, Önlisans Mezunlarından

1.800 Erkek Ve 200 Kadın Olmak Üzere Toplam 10.000 Öğrenci Adayı Alınacaktır. Adaylar POMEM Başvurularını E-Devlet Şifreleri İle Yapabilecekler.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

POMEM'e Başvurmak İçin Şartlar Şu Şekilde; Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olmak, Sağlık Sorunu Olmamak, Fiziğinde Kusuru Olmamak, En Az Ön Lisans Mezunu Olmak, KPSS'ye Girmiş Olmak, Ön Lisans KPSS'sinden En Az 70 İle Üzeri Veya Lisans KPSS'sinden En Az 60 İle Üzeri Puan Almış Olmak, Silah Taşımaya Engeli Olmamak, Madde Kullanıcısı Olmamak, Kamu Haklarından Mahrum Olmamak Gibi Şartlara Adayların Sahip Olması Gerekmektedir.

ÖNLİSANS MEZUNLARI BAŞVURUSU

LİSANS MEZUNLARI BAŞVURUSU

670-321.gif123456---kopya-20180326190510.png

Editör: TE Bilisim