GENÇLİK MERKEZİ POLİSLİK SINAVINA HAZIRLIYOR

Akçaabat Belediyesi Gençlik Merkezi’ne 2014-2015 sezonu polislik sınavına hazırlanmak için başvuran polis adayları çalışmalarına hızla devam ediyor.

Yüz dolayında üniversite mezunu gencin çalışma talebine Akçaabat Belediyesi de kayıtsız kalmadı ve Akçaabat Belediyesi Gençlik Merkezi’ni gençlere tahsis etti.

Akçaabat Belediyesi Gençlik Merkezi sorumlusu, spor eğitmeni Ahmet Murat Baş nezaretinde koordinasyon çalışmalarını haftanın 6 günü aralıksız sürdüren ekip Akçaabat Belediyesi’nin bu konuda kendilerine yardımcı olduğu için çok mutlu olduklarını belirttiler.

Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu yaptığı açıklamada:’’Bu tür etkinlikleri dün olduğu gibi bugün de sürdürmeye devam edeceğiz. Polislik sınavları için açılan eğitim kursuna şu anda çevre il ve ilçelerden katılım olduğunu, iktisat, işletme, kamu yönetimi, türkçe öğretmenliği, edebiyat öğretmenliği, beden eğitimi öğretmenliği gibi birçok branştan mezunun katıldığını söyledi. Amacımız bu gençlere polislik sınavı öncesi yardımcı olmaktı. Gençlere yardımcı olabildiysek ne mutlu .’’dedi.

Kurs Ocak ayının ikinci haftasına kadar devam edecek.

a (1)

a (2)

a (3)

Editör: TE Bilisim