Uzun Zamandır Bir Türlü Ekonomik Sorunlarını Çözemeyen Akçaabat Özel Clınart Hastanesi’ne Avrasya Üniversitesi El Atıp Kurtaracak.

Büyük Umutlarla Yapılan Ama Bir Türlü Ekonomik Sorunlarını Çözemeyen Özel Clınart Hastanesine Avrasya Üniversitesi Talip Oldu.

İDDİALARA GÖRE YÖK’TEN HABER BEKLENİYOR

Avrasya Üniversitesi Mütevellit Heyeti Akçaabat Özel Clınart Hastanesini Satın Alarak Eğitim Araştırma Hastanesi Olarak Hizmete Sokacak. Çalışmalarla İlgili Uzun Zamandır Görüşmelerine Devam Eden Avrasya Üniversitesi Mütevellit Heyeti Özel Clınart Hastanesi Sahipleriyle Anlaşarak El Sıkıştıkları Öğrenildi. Ayrıca Birkaç Gün Önce Hastanenin Tüm Demirbaşları Sayılarak Avrasya Üniversitesine Geçtiği Belirtildi.

CLINART HASTANESİNİN YENİ İSMİ NE OLACAK?

Yakın Zamanda Avrasya Üniversitesi Bünyesinde Hizmet Vermeye Başlayacak Olan Hastanenin Yeni Adı “AVRASYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ “Olacak.

Avrasya Üniversitesi Sağlık Bölümünde Okuyan 3 Bine Yakın Öğrencinin Akçaabat’a Gelerek Üniversitenin Kendi Hastanesinde Staj Ve Uygulama Yapacak Olmaları Şimdiden Öğrencileri Mutlu Etti.

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BÖLÜMÜNDE OKUYAN 3.BİNE YAKIN ÖĞRENCİSİ VAR

Sağlık Bölümünde 3 Bine Yakın Öğrencisi Olan Avrasya Üniversitesi Sağlık Bölümünde, İki Yıllık Teknisyenlik, İki Yıllık Yüksek Okul Artı Dört Yıllık Hemşirelik Ve Çocuk Gelişim Bölümleri Var. Sağlık Birimleri Fakültesi, Sağlık Birimleri Enstitüsü, Sağlık Birimleri Meslek Yüksek Öğrencileride Bu Sayının İçerisinde.

zis---kopya.png

ÖĞRENCİLERE PRATİK EĞİTİM YAPMALARI İÇİN HASTANE LAZIMDI

Öğrenciler Sağlık Eğitimleri Üzerine Pratik Yapmaları İçin Bir Hastane Lazımdı. Uzun Zamandır Hastane Arayışı İçerisinde Olan Avrasya Üniversitesi Mütevellit Heyeti Sonunda Clınart Hastanesini Talip Oldular.

HASTANENİN İSMİ DEĞİŞECEK

Her Konuda Mutabakata Vardıkları Öğrenilen Clınart Hastanesi Yetkilileri İle Avrasya Üniversitesi Mütevellit Heyeti El Sıkıştı. Mütevellit Heyet Önce Hastanenin İsmini Değiştirerek İşe Başlayacak Ve Daha Sonra Bir Tıp Fakültesi Hastanesinde Öğrencilerin Staj Göreceği Şekilde Dizayn Edecek. Açıkçası Burası Avrasya Üniversitesinin Uygulama Hastanesi Olarak Birkaç Gün İçerisinde Hizmet Vermeye Başlayacak.

Avrasya Üniversitesi Bünyesinde Hizmet Verecek Olan Akçaabat Avrasya Üniversitesi Sağlık Hastanesinden Tüm Hastalar Yararlanabilecek..

Hastane foto:Hakan ÖZTÜRK

Editör: TE Bilisim