Kar Mücadelesi İçin Oluşturulan Kriz Merkezini Gece Yarısı Ziyaret Ederek Görev Başındaki Mesai Arkadaşlarına Tatlı İkramında Bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Vatandaşlardan 3 Gün Boyunca Özel Araçlarını Kullanmamalarını İstedi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Dün Gece Yarısı Geç Saatlerde Kar Mücadelesi Çalışmalarının Sürdürüldüğü Kriz Merkezini Ziyaret Ederek Çalışmalar Hakkında Brifing Aldı. Büyükşehir Belediyesi Teknik Hizmetler Kompleksinde 24 Saat Esasına Dayalı Olarak Faaliyetlerini Sürdüren Kriz Merkezini Ziyaretinde Mesai Arkadaşlarına Tatlı İkramında Bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, Burada Yaptığı Değerlendirmede Önemli Uyarılarda Bulundu.

SALI Ve ÇARŞAMBA DA KAR YAĞIŞI OLACAK

Kar Yağışının Pazartesi, Salı Ve Çarşamba Günleri Devam Edeceğinin Meteoroloji Tarafından Rapor Edildiğini Hatırlatan Başkan Gümrükçüoğlu, “Bu Süre Zarfında Tüm Gelişmiş Ülkelerde Olduğu Gibi Hemşehrilerimden Özel Araçlarını Kullanmamalarını, İlle De Kullanmak Durumunda Olurlarsa Kar Lastiği Ya Da Zincirleri Olmadan Asla Trafiğe Çıkmamalarını Özellikle Rica Ediyorum. Bütün Dünyada Özellikle Şehir Merkezlerine Kar Yağışında Bu Tedbirler Uygulanmaktadır” Dedi.

ÇALIŞMALAR TEK MERKEZDEN KONTROL EDİLİYOR

Değerlendirmesinde Trabzon İl Genelindeki Kar Mücadelesi, Çalışmalarının Tek Bir Merkezden Komuta Ve Kontrol Edildiğini İfade Eden Gümrükçüoğlu, “Trabzon’umuz 2014 Yapılanmasından Sonra Bu Konuda Son Derece Önemli Tecrübeler Kazandı. İl Genelindeki Tüm Ekiplerimiz Tek Bir Komuta Kontrol Merkezi İle Hizmetlerini Sürdürmektedir. İlçe Belediyelerimizin İş Makinelerine; Akaryakıt, Zincir, Lastik, Yedek Parça Ve Gerekli Olan Diğer Tüm Destekler Verilmektedir. Çalışmalarına Aralıksız Olarak Devam Eden Tüm Mesai Arkadaşlarıma Şükranlarımı Sunuyorum” Diye Konuştu.

Kar Mücadelesi Çalışmalarında Herkes Tarafından Sıklıkla Kullanılan Sosyal Alanlara Her Zaman Öncelik Verdiklerini İfade Eden Başkan Gümrükçüoğlu, Değerlendirmesini Özetle Şu Şekilde Tamamladı: “Hepimizin Bildiği Gibi Yapılan Planlamada Önemli Olan Toplu Yaşanılan Ve İstifade Edilen Yerlerin Yollarının Öncelikle Açık Tutulmasıdır. Bunun İçinde Hastaneler, Yurtlar, Kamu Kurumları Ve Ana Arterler Birinci Öncelikle Açık Tutulma Cihetine Gidilmekte, Sonrasında Tali Alanlarda Çalışmalar Sürdürülmektedir. 122’den Bizlere Bildirilen Her Türlü Hasta İhbarı, Afet Olayı Ve Cenaze İşlemlerine Öncelik Vermekte Ve Vatandaşlarımızın Mağduriyet Yaşamaması İçin Çalışmalarımıza Aralıksız Olarak Devam Etmekteyiz.”

123456---kopya-473.pngyesyeni-logo-final-985.png

 

Editör: TE Bilisim