10432250_10203983753053681_1599130518_n

Özel Alparslan Anadolu Ve Fen Lisesi Son Sınıf Öğrencileri Mezuniyet Gecesinde Bir Araya Gelerek Görkemli Bir Törene İmza Attılar.

Okul Bahçesinde Düzenlenen Ve Ailelerin De Katılımıyla Gerçekleşen Törende 12.Dönem Mezunları Sahne Aldı. 1996 Yılından Beri Hem Trabzon’da, Hem De Türkiye Çapında Kazandığı Başarılarla Adından Sık Sık Söz Ettiren Alparslan Koleji, Mezuniyet Programıyla Da Hem Öğrencilere Hem Velilere Hem De Kurum Öğretmenlerine Unutulmaz Bir Birliktelik Daha Yaşattı. Her Yıl Geleneksel Olarak Düzenlenen Tören, Saygı Duruşu Ve İstiklal Marşı İle Başladı. Ardından Okul Müdürü Sayın Fikret Dokumacı’nın Okul Ve Öğrenciler Adına Bir Konuşma Yaptı.Hemen Ardından Tüm Veliler Adına Dr Nimet Baki Coşkulu Bir Konuşma Yaptı.

DSC_1995Okulda 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılında Tubitak Proje Yarışması Bölge İkinciliği, Ygs Trabzon Birinciliği Türkiye Kırk İkinciliği, Gençler Taekwondo Türkiye Beşinciliği Trabzon Birinciliği, Masa Tenisi İl Üçüncülüğü Ve Kompozisyon Yarışması İl İkinciliği Gibi Farklı Branşlarda Elde Edilen Başarılar Anılarak Sahipleri Plaketle Ödüllendirildi.

DSC_1952Hemen Arkasından Tören, Mezun Öğrencilerle 11.Sınıf Öğrencileri Arasında Gerçekleştirilen Bayrak-Flama Devir Teslim Töreniyle Devam Etti. Sonrasına Sahneye Alparslan Anadolu Lisesi Birincisi Abdussamet Genç İle Alparslan Fen Lisesi Birincisi Kamer Faruk Coşkun Davet Edildi. Okulu Birincilik Derecesiyle Tamamlayan Bu İki Öğrenci Mezuniyet Kütüğüne İsimlerinin Yazılı Olduğu Bröveyi Çakarak Başarılarını Tescillediler. Mezuniyet Gecesi Ailelerin Öğrencilere Plaket Takdimi Ve Aile Fotoğrafı Çekimiyle Devam Etti. Mezun Sınıfları Rehberliğini Yapan Öğretmenlerin De Plaket Almasıyla Kep Atma Töreni Konfetiler Eşliğinde Gerçekleştirildi. Sonrasında Gerçekleştirilen Veda Konuşmaları Ve Fotoğraf Çekimleri Sırasında Hem Öğrenciler Hem Veliler Hem De Öğretmenler Duygulu Anlar Yaşadı. Mezuniyet Gecesi Akşam Yemeği Ve Öğrencilerin Mini Eğlenceleriyle Sonlandırıldı.

IMG_6027

IMG_6079

Editör: TE Bilisim