Pazartesi Akşamı TRT 1 De Ekrana Gelecek Olan Beni Böyle Sev’in Yeni Bölümünde Oyuncuların Kıyafetleri Herkesi Şaşırtacak.

IMG_2834Dizinin Sevilen Oyuncuları Bu Defa Ekrana Kılık Değiştirmiş Olarak Gelecekler. Çekimlerde Yeni Kostümleriyle Oldukça Neşeli Bir Görüntü Çizen Oyuncular Hayranlarını Bu Yeni Görüntüleriyle Adeta Şok Edecekler.

IMG_2325

IMG_2784

IMG_2790

IMG_2799

IMG_2803

IMG_2851Hafta İçinde Aydın Üniversitesi’nde Yapılan Söyleşiye Katılan Oyuncular, Öğrencilerin Israrı Üzerine Bu Hafta Ekrana Gelecek Bölümde Yaptıkları Kıyafet Değişimi Fotoğraflarını Paylaştılar.

Üniversite Öğrencilerinin Çok Beğendiği Kıyafet Değişimin Sebebi Hakkında Bilgi Vermeyip “Bölümü Bekleyin Sürpriz Bozulmasın” Demekle Yetindiler.

Senaryo Gereği Başlarına Gelen Talihsiz Bir Olayı Açıca Çıkartmak İçin Kılık Değiştiren Beni Böyle Sev Ekibi Bu Görüntüleriyle Haftaya Yine Damga Vuracaklar.

Beni Böyle Sev / 52. Bölüm Özeti

Yapım:Bsk Yapım (Çağrı Bingüller – Başak Bingüller),Yönetmen : Cem Tabak,Senaryo : Hakan Haksun,Yayın Kanalı: TRT 1,Yayın Günü: 24.03.2014,Yayın Saati: 19.50

Oyuncular: Alper Saldıran (Ömer),Zeynep Çamcı (Ayşem), Erdem Akakçe (Haluk),Bala Atabek (Fahriye),Yusuf Akgün (Furkan) ,Umut Kurt (Mazhar),Burcu Biricik (Seda) - Selen Uçer (Eda),Burcu Altın (Reyhan),Fatih Koyunoğlu (İlyas), Meral Asiltürk (Safiye),Cem Avnayım (Burak),Ve Altan Gördüm (Reha),Lale Mansur (Nadide),Güven Kıraç (Nail)

Reha’nın Tehdidi Ayşem Ve Ömer’i Şaşkına Çevirir. Masrafların Altından Nasıl Kalkacaklarını Bilemezler Fakat Pes Etmeye Niyetleri Yoktur.

İşleri İyice Bırakan Reha Burak’ın Her Dediğini Onaylar. Şirketin Eski Çalışanı Akif Kimseye Sözünü Dinletemediği İçin Son Olarak Nadide’yi Uyarmaya Çalışır .

Feridun’un Dolandırdığı Tek Kişinin Kendisi Olmadığını Öğrenen Fahriye Ondan İntikamını Almak İçin Harekete Geçer. Hep Beraber Mazhar’ın Planını Uygulamaya Geçirirler.

Burak’ın Yalanlarına İnanan Seda, Furkan’a Mesafeli Davranmaya Başlar. Furkan Bir Terslik Olduğunun Farkındadır .

İlgin Bili’nin Rehberliğinde Reyhan’ın Evinde Bir Seans Düzenlenir. İlgin’in Bütün Anılarını Kaybetmesine Sebep Olan Hamlesi Reyhan’ı Dehşete Düşürür. Bir De Üstüne Mazhar’ın Gülme Krizine Girmesiyle Reyhan Zıvanadan Çıkar…

Eda Ve Nail Ayşem Onay Verdikten Sonra Rahatlamış, Yeni Yetme Aşıklar Gibi Mutludur. Safiye Kıskançlıkla Onların Mutluluğunu Seyreder. Nail’in Eda’ya Gösterdiği İncelikleri İlyas’tan Görememenin Sıkıntısı İçindedir. Hayatının En Mutlu Günlerini Yaşayan Eda Yine Korkunç Sesler Duymaya Başlar.

Arkası Kesilmek Bilmeyen İsim Önerileriyle Bunalan Ayşem Ve Ömer Buna Bir Son Vermeye Karar Verir. Bütün Öneriler Arasından Kura Çekilmesini İsterler, Herkes Kabul Eder. Kuradan Beklenmedik Bir İsim Çıkar… https://www.youtube.com/watch?v=sVwehdLaUEw&feature=youtu.be

Editör: TE Bilisim