Sol Omzunda Meydana Gelen Kas Yırtılması Sonucu Ankara Numune Hastanesi Ortopedi Servisine Yatan Akçaabat’lı İş adamı İdris Köse 23.07.2013 Çarşamba Günü Aynı Hastanede Ameliyat Olacak.

İdris Köse’nin Ankara’da Olduğunun Haberini Alarak Kendisi İle Yapmış Olduğumuz Görüşmede Bizlere Yaptığı Açıklamada Şunları Söyledi”Sol Omuzunda Ani Hareketten Kaynaklanan Yırtılma Meydana Geldi. Akçaabat Acısu Köyünden Olan Doktorum Bülent Özkurt Bana Ameliyat Olmamı Söyledi Ve Nasipse Kendisi Beni (Yarın)23.07.2013 Çarşamba Günü Ameliyat Yapacak.Doktoruma Güveniyorum İnşallah Kısa Zaman İçerisinde İyileşip Akçaabat'a Gelmek İstiyorum"Açıklamasında Bulundu.

Kısa Zaman Önce Kalbi İle İlgili Yaşamış Olduğu Sorun İle Kalbine Stent Takılan İdris Köse Bu Sefer de Sol Omuzunda Yaşadığı Kas Yırtılması İle İlgili Tekrar Bir Operasyon Daha Geçirecek Olması Sevenlerini Üzdü.

Ankara Numune Hastanesi Ortopedi Servisi 1 Kat 115 Nolu Odada Yatan Sevilen İş Adamı İdris Köse’ye www.akcaabatinsesi.com İnternet Haber Sitesi Olarak Acil Şifalar Diliyoruz.

Editör: TE Bilisim