Hafta Sonu Trabzon’un Muhtelif Yerlerinde Çalışma Yapan Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Ve Organize Suçlar Şubesi (KOM) Çok Sayıda Gümrük Kaçağı Sigara Ve İçki Ele Geçirirken Uyuşturucu Maddede Yakaladı. KOM Ekipleri Ortahisar, Vakfıkebir, Akçaabat Ve Arsin’de Yapılan Uygulamalarda 19 Bin 30 Adet Sigara Ve 93 Litre İçki Ele Geçirildi.

KAÇAKÇILIKTAN İŞLEM GÖRDÜLER

Sigara Ve Kaçak İçkilerin Ait Olduğu Öne Sürülen Y.S, H.D Ve M.A İl Emniyet Müdürlüğüne Getirildi. Burada Şahıslar Hakkında 5607 Sayılı Kanunda Gümrük Kaçağı Sigara Ve İçki Ticareti Yapmaktan Haklarında İşlem Gördü. Şahıslar Emniyetteki İfadelerinin Ardından Serbest Bırakıldığı Öğrenildi.

UYUŞTURUCU YAKALANDI

KOM Ekipleri; Yine Aynı Uygulamalarda Şüpheli 2 Kişinin Üzerinde 20 Gram Esrar Maddesi Ele Geçirdi. Ortahisar’da Yol Uygulamalarında Ele Geçirilen Uyuşturucu Maddeler H.Ç Ve K.G Adlı Şahıslara Ait Olduğu Öğrenildi. Şahıslar Hakkında Uyuşturucu Madde Bulundurmak Ve Kullanmak Suçundan İşlem Yapıldı. Şahıslar Hakkında İncelemenin Devam Ettiği Öğrenildi.

CEZAEVI FIRARISI YAKALANDI

Ekipler; Akçaabat İlçesinde Hareketlerinden Şüphlendiği Bir Kişiyi Durdurdu. Şahısın Yabancı Uyruklu Olduğunu Tespit Eden Ekipler Üzerindeki Passaportun Sahte Olduğunu Ve Farklı Birinin Üzerine Ait Olduğunu Tespit Etti. Polisler Yapmış Olduğu Çalışmada Şahısn Cezaevi Firarisi Olduğu Ve Adının A.T Olduğu Öğrenild. Şahıs Kaçtığı Cezaevine Geri Gönderildi.

Haber:ŞÜKRÜ ÜÇÜNCÜ

Editör: TE Bilisim