ÖRS, İktidara “Tersane” Üzerinden Yüklendi.

İYİ PARTİ Trabzon 1.sıra Milletvekili Adayı Dr. Hüseyin Örs seçim çalışmalarını Sürmene ilçesinde devam ettirdi.

Örs, seçim çalışmalarında Trabzon’un sorunlarını dile getirirken, Ak Parti iktidarının seçim vaatlerini yerine getirmediğini iddia etti. İYİ Parti Trabzon 1.sıra adayı Dr. Hüseyin Örs “Her seçim dönemi geliyorlar. Gazetelere sayfa sayfa ilanlar veriyorlar. Mega projelerle geliyoruz algısı yaratarak, seçmenden oy istiyorlar. Şöyle bir bakalım. Neredeyse 10 yıl oldu. Sürmene’ye tersane kuracağız dediler. Milyonlarca dolar harcanarak elde edilen 260 dönüme yakın bir dolgu alanını ihale ettiler. Bu tersane ile Trabzon’un işsizlik sorununu çözeceğiz, 5000 kişiye iş vereceğiz dediler.  Gazete, haber sitesi ve benzeri birçok medya organında bu açıklamalar, haberler yayınlandı. Her seçim döneminde, 5 bin kişiye iş vereceğiz propagandası yapıldı, hatta işçi isim listelerinin hazırlandığı bile söyleniyordu. Kulaktan kulağa “Sen de adını yazdırdın mı?” diye soruluyordu. Şimdi soruyorum. Bugün bu tersanede durum nedir? Kaç işçi çalışıyor?” diye sordu.

Konuşmasında Trabzon’un en büyük sorununun işsizlik olduğunun altını çizen İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Hüseyin Örs “İktidarın istihdama yönelik vaatleri hep havada kaldı ama vaat etmekten yorulmuyorlar. 24 Haziran seçimlerinde de tersane yeniden gündeme getiriliyor. Bu sefer algı, çalıştırılacak işçi sayısı üzerinden değil, üretilecek gemilerin “Kocamanlığı” üzerinden oluşturuluyor. “3-5 Bin kişiye iş vereceğiz“  mega algısı yerine,  “koca koca gemileri burada üreteceğiz” algısı oluşturuluyor “ dedi.

Konuşmasında son bölümünde seçmenlere seslenen İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Hüseyin Örs “Lütfen verdiğiniz oylarla iktidar olanlara önceki vaatlerini hatırlatın. Bakın şimdi yine gelecekler, yine vaatlerde bulunacaklar, bir evvelki vaadi sorun. Tersanede çalışacak 5000 işçi nerede deyin. Sizlerden oy talebinde bulunanları, önceki vaatleri ile yüzleştirin” dedi.

dsc_0219.jpgdsc_0343.jpgdsc_0434.jpgdsc_0446.jpgdsc_0479.jpg670-658.gif123456---kopya-20180605003811.png

Editör: TE Bilisim