Ordu Kent Konseyinin Büyükşehir Belediyesinin Katkılarıyla Düzenlediği 14. Vosvos Şenliği Başladı.

Samsun Ve Çevre İllerden Yaklaşık 200 Vosvos Severin Katıldığı Şenliğin Açılış Programı, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda Gerçekleştirildi.

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Programda Yaptığı Konuşmada, Vosvos Şenliği'nin Ordu'nun Tanıtımı İçin Güzel Bir Organizasyon Olduğunu Belirtti.

Göreve Başladığı Günden İtibaren Ordu'nun Tanıtımına Önem Verdiklerini Dile Getiren Balkanlıoğlu, Turizmin Ordu İçin Gelir Kapısı Olacağını Vurguladı.

Balkanlıoğlu, Ordu'da Yürütülen Turizm Faaliyetlerinin Sürdürülebilir Olmasını Temenni Ederek, "Ordu İçin Bu Güzel Bir Organizasyon. Biz Geldiğimiz Andan İtibaren Buranın Güzelliklerini Görünce Bu Şehre Aşık Olduk Bir Nevi. 'İnsanlar Bu Güzellikleri Tanısalar, Bilseler, Görseler Aynı Duyguyu Yaşayacaklar' Diyerek Kendi Kendimize Tavsiyelerde Bulunarak Bu İşe İnandık. Başta Kendim İnandım. Bunun Da Pratik Faydasını Gördük." Dedi.

Vali Balkanlıoğlu, Yaptıkları Tanıtımlar Sayesinde Gelecek Günlerde Bölgede Çarşı, Pazarın Hareketleneceğini Ve Turizmin Bir Hayli Yol Alacağını İfade Ederek, Vosvos Şenliği'nin De Bunlardan Biri Olduğunu, Bu Şenlik Sayesinde Karadeniz'in Adının Daha Sık Duyulacağını Kaydetti.

Açılış Programının Ardından Karadeniz Sahil Yolu'nda Konvoy Oluşturan Vosvoslar, Çambaşı Yaylası'na Gitti.

Açılış Programına, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Bazı Kurum Müdürleri Ve Vosvosseverler De Katıldı.

Şenlik 2 Temmuz Pazar Günü Sona Erecek.

123456---kopya-20170628214935.pngyesyeni-logo-final-20170628214935.png

Editör: TE Bilisim