Optima Sigorta Akçaabat’ta Şube Açtı

Sigorta Sektöründe Öncü Ve Vizyoner Kuruluşlarından Olan Optima Sigorta Aracılık Hizmetleri, Akçaabat’ta Şube Açtı.

Akçaabat Akçami Karşısı Ülkü Ocakları Eski Yerinde Faaliyet Göstermeye Başlayan Optima Sigorta Aracılık Hizmetleri Anlaşmalı Olduğu 25 Sigorta Şirketiyle Cazip Fiyat Avantajları Sunuyor.

Sigortacılık Hizmetleri Hakkında Bilgi Veren Şube Yetkilileri İlker Timur Demir ve Erdal Demir Optima Sigorta'nın Sektördeki Gücü Ve Rekabetçi Fiyatlarına Dikkat Çektiği Konuşmalarında Şunları İfade Ettiler:

optima-1.png

“Optima Sigorta, Uygun Fiyat Ve Yüksek Teminatlı Sigorta Çözümleri İle Eviniz, Arabanız, İş Yeriniz, Sağlığınız, Emeklilik Günleriniz, Seyahatiniz Özetle Hayatınız İçin Riskleri En Aza İndirmeyi Taahhüt Ediyor. Müşterilerimiz Trafik, Kasko, Deprem, Konut, Yangın, İşyeri, Mesleki Sorumluluk, Özel Sağlık, Taşımacılık, Ferdi Kaza, Nakliyat, İnşaat, TARSİM (Tarım-Hayvancılık), Yabancı Sağlık, Yurtiçi-Yurtdışı Seyahat Sağlık, Yeşil, Yat-Gemi Başlıklarındaki Sigorta Ürünlerimizden İhtiyaçlarına Uygun Olanı Seçip, Hayatlarını Olumsuz Etkileyebilecek Beklenmedik Durumlara Karşı Kendilerini Hazırlayabilecek.

optima-4.png

Optima Sigorta Aracılık Hizmetleri, Ülkemizin Dört Bir Yanında Teşkilatlanmış, Kaliteli, Yenilikçi, Öncü Yaklaşımlarıyla Sektörün En Çok Tercih Edilen Aracılık Şirketlerinden Biri Olup Rekabetçi Fiyatlarıyla Da Dikkatleri Hep Üzerine Çekmiş Bir Kuruluştur. Köklü Yapısı İle Türkiye'nin En Önemli Sigorta Aracılık Şirketleri Arasında Bulunan Optima Sigorta Olarak Anlaşmalı Olduğumuz 25 Sigorta Şirketi Sayesinde Kişi Ve İşletmelere En Uygun Ve En Avantajlı Özel Sigorta Çözümleri Sunmayı, Müşterilerimizin En Uygun Fiyatlarla Hizmet Paketlerinden Verimli Bir Biçimde Yararlanmalarını Hedefliyoruz."

optima-2.pngoptima-3.pngoptima-001.png19438-069.jpg

 

Editör: TE Bilisim