Türk Kızılayı Bölgesel Kan Merkezi Müdürü Dr. Dila Baran, Trabzon Şube Başkanı Fuat Adıgüzel Ve Beraberindeki Heyet Akçaabat’lı Hayırsever İş Adamı Yaşar Erbaşaran’ı Düzköy Yolu Üzerinde Bulunan Aytemiz Yıldızlı Petrol -2 De Ziyaret Ettiler.

Türk Kızılayı Ekibi Olarak Yaşar Erbaşaran’ı Makamında Ziyaret Ederek Kendisine Türk Kızılay’ına Katkılarından Ötürü Teşekkür Edip; Plaketini Takdim Etti.

IMG_0008Plaket Takdim Töreni Esnasında Bir Açıklama Yapan Türk Kızılayı Bölgesel Kan Merkezi Müdürü Dr. Dila Baran Şunları Söyledi.”Yaşar Erbaşaran, Sosyal Duyarlılığı Son Derece Yüksek Olan Hayırsever Bir İş Adamımız, Kendisi Bizim Hiçbir Talebimiz Olmadığı Halde Düzenlediğimiz Yaylacık Sahil Camii Ekibinde Bağışçılarımıza 30 TL Yakıt Çeki Hediye Vermiştir. Bu Tarz Olaylar Toplumumuzun İlgisini Çektiği Gibi Kan Bağışına Olan Duyarlılığı Da Artırmaktadır. Yaşar Bey Sayesinde Kan Vermeye Başlayan Vatandaşlarımız Türk Kızılayı’nın Gönüllü Donörleri Olmuşlardır. Bu Vesileyle Yaşar Erbaşaran Bölge Halkının İhtiyacı Olan Ve Birçok Vatandaşımıza Hayat Veren Kan İhtiyacı Hususunda Son Derece Önemli Bir Olaya İmza Atmıştır; Bu Davranışının Diğer Hayırsever İş Adamlarına Da Örnek Olmasının Ümit Ediyoruz.”Açıklamasında Bulunan Türk Kızılayı Bölgesel Kan Merkezi Müdürü Dr. Dila Baran Son Olarak Yaklaşan Ramazan Bayramı Dolayısıyla Tüm Vatandaşlarımıza Hayırlı Bayramlar Diliyor; Yaşar Erbaşaran Beye Tekrar Teşekkür Ediyoruz.”Dedi.

IMAG0102Türk Kızılayı Bölgesel Kan Merkezi Müdürü Dr. Dila Baran ,Kan 2013 Yılı İtibariyle Teknolojinin Bu Kadar İlerlemesine Rağmen Tek Kaynağı İnsan Olan; Henüz Maalesef Ki Yapay Olarak Üretilmeyen Bir Maddedir. Bu Bilinçle Tüm Toplumumuzu Kan Bağışına Davet Ediyoruz.

 

 

Editör: TE Bilisim