31 Yıl Gibi Uzun Süre Akçaabat’ta Okulu Müdürü Olarak Görev Yapan Trabzon Ve Akçaabat’ın Eğitim Duayenlerinden Aydın Berberoğlu Hayatını Kaybetti.

3 Yıl Önce Geçirmiş Olduğu Beyin Kanaması Sonucu Tedavi Görev Ve Bunun Üzerine İkinci Kez Tekrarlayan Beyin Kanaması Sonucunda Tedavisi Ağırlaşan Aydın Berberoğlu Yaşam Mücadelesini Ne Yazık Ki Kaybetti.

1973 – 1991 Yılları Arasında Akçaabat Ortaokulunda 18 Yıl Müdür,1991-2004 Yılları Arasında Akçaabat Mevlüt Selami Yardım İlköğretim Okulunda 13 Yıl Gibi Toplamda İse 31 Yıl Gibi Uzun Süre Müdür Olarak Görev Yapan Trabzon’un Ve Akçaabat’ın Eğitim Duayeni Aydın Berberoğlu’nun Ölümü Başta Akçaabat Olmak Üzere Trabzon’da Üzüntüyle Karşılandı.

2004 Yılında Mevlüt Selami Yardım İlköğretim Okulundan Emekli Olduktan Sonra Anavatan Partisinde Siyasete Giren Ve Akçaabat Belediye Meclis Üyesi, Seçilen Aydın Berberoğlu Uzun Süre Akçaabat Belediyesinde Başkan Vekili Olarak Görevde Bulundu.

Sonrasında Akçaabat MHP Ve CHP’de Siyasi Hayatını Sürdürdükten Sonra Rahatsızlığından Ötürü Siyasetten de Uzak Kalan Aydın Berberoğlu Sade Bir Vatandaş Olarak Yaşamını Sürdürdü.

76 Yaşında Hayatını Kaybeden Aydın Berberoğlu’nunun Oğlu Göksel Berberoğlu Haber Sitemize Yaptığı Kısa Açıklamada Babası İçin Şunları Söyledi.

“ Yıllarca Öğrencilerine Yararlı Olabilmek Adına Koşturmayı Çok Severdi Hayata Veda Etmesi Bizleri Çok Üzdü. Rahatsızlığı Süresince Her Şeye Rağmen Hiçbir Zaman Ümitsiz Olmadı Ve Şifanın Allah'tan Geleceğine İnandı. Onu En Çok Üzen Öğrencilerinden Ve Okulundan Ayrı Kalmaktı. Hiçbir Zaman Öğrencilerini Öz Evlatlarından Ayrı Tutmadı." Dedi.

Aydın Berberoğlu’nun Cenazesi 25 Şubat 2018 Pazar Günü Öğle Namazına Müteakiben Akçaabat Belediye Camiinde Kılınacak Cenaze Namazının Ardından Dürbinar Mahallesindeki (Mezarlık Cami Arkası) Aile Mezarlığına Defnedilecek.

www.akcaabatınsesi İnternet Haber Sitesi Olarak Akçaabat Ortaokulunda Okuduğumuz Yıllarda Bizlere De Müdürlük Yapan Ömrünü Eğitime Adayan Kıymetli Müdürümüzün Ölümü Bizleri Derinden Özdü. Kendisine Allahtan Rahmet Diliyor Acılı Ailesine Ve Yakınlarına Başsağlığı Diliyoruz.

670-193.gif123456---kopya-20180224155942.png

 

Editör: TE Bilisim