Ömer Uzun CHP Akçaabat İlçe Başkan Adaylığını Açıkladı: “Kısır Çekişmeleri Bitireceğiz”

CHP Akçaabat İlçe Başkan Adayı Ömer Uzun, Adaylık Açıklamasını İlk Kez Haber Sitemiz Aracılıyla Duyurdu. Akçaabat İlçesinde Kısır Çekişmeyle Son Vereceklerini Söyleyen Uzun, “Tek Hedefimiz Var O Da Akçaabat’ı Kazanmak” Dedi.

CHP Akçaabat’ta Yaklaşan Kongre Öncesi Aday Adayları Bir Bir Ortaya Çıkıyor. Son Olarak Uzun Yıllardır Siyaset Ve Sivil Toplum Kuruluşlarında Görev Yapan Ömer Uzun, Haber Sitemiz Aracılığıyla Adaylığını Açıkladı. Yerel Ve Genel Seçimlere Daha Güçlü Bir Şekilde Hazırlanmak İçin Değişimin Şart Olduğu Söyleyen Birçok İsim De Ömer Uzun’un Adaylık Açıklamasına Destek Verdi.

“HERKES İÇİN CHP”

Ömer Uzun Akçaabat İlçesinde Yıllardır Yapılan Kısır Çekişmeleri Bitirerek İktidar Yürüyüşüne Katkı Sağlamak İçin Adaylığını Açıkladığını Söyledi. 1976 Akçaabat Doğumlu Olan Ömer Uzun, Yıllardır Siyasetin Ve STK’ların İçinde Olan Bir İsim. Özellikle Akçaabat İlçesinde Ayrışmayı Bitirmek İçin Aday Olduğunu Açıklayan CHP Akçaabat İlçe Başkan Adayı Ömer Uzun “Örgütümüzün Sokakta Görmek İstediği Gibi Bir Yol İzleyeceğiz" Dedi. ‘Herkes İçin CHP’ Sloganı İle Sahaya İneceklerini Söyleyen Uzun, Seçilmesi Durumunda Tüm Kısır Çekişmelere Son Vereceklerini Söyledi.

36736114_834382186755386_3452894049441153024_n.jpgayder-turizm-logo-koksal-071-413-256.png

 

Editör: TE Bilisim