Akçaabat darıca mevkiinde hizmet veren Trabzon’un en güzel manzarasında turizm yatırımlarının incisi haline gelen Tilya Resort Hotel yönetim kurulu başkanı Ömer Işık, yaz sezonu öncesi İstanbul Sarıyer İlçe Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Nadir Günday, Sarıyer İlçe Belediye Meclis Üyeleri, CHP Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Bak ve iş dünyasının seçkin isimleri, iftar davetinde bir araya geldiler ve keyifli sohbetlerle de hasret giderdiler.

1-13-001.jpeg

Nezih ve samimi bir ortamda geçen iftar yemeğinin ardından, Tilya Resort Hotel yönetim kurulu başkanı Ömer Işık misafirlerini alarak Hotel’de kahve ve çay sohbeti yaptılar. Burada İstanbul Sarıyer İlçe Belediye Başkanı Şükrü Genç ve beraberindeki misafirlere Hotel’i gezdirdi. Karadeniz bölgesinde deniz ve doğa manzaralı harika bir Hotel’in var olduğunu yerinde görmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Tilya Resort Hotel yönetim kurulu başkanı Ömer Işık ile uzun zamandır arkadaşız. Kendisiyle gurur duyuyorum. Türkiye turizmine çok büyük bir yatırım yaptı. Bu yatırımı bir Karadenizli olarak Trabzon’a yapması benim için ayrı bir mutluluktur.

1-19-001.jpeg

Dostlarını ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Tilya Resort Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Işık "Yemyeşil bir doğanın yanı başında oksijen dolu havası ve bunların yanı sıra muhteşem deniz manzarası şehirden, stresten, yoğun tempodan uzak, kuş cıvıltıları eşliğinde tatil keyfinin hizmetini müşterilerimize sunmaktan gurur duyuyoruz. Tilya Resort Hotel olarak Trabzon’un Akçaabat ilçesinde konaklama fırsatı yakalayan değerli müşterilerimize sunduğumuz özel hizmetlerimiz ve onlara keyifli bir ortamda tatil yapmanın ayrıcalığını hissettirecektir" diyerek duygularını ifade etti.

1-38.jpeg1-84.jpega-143.png

Editör: TE Bilisim