Omega 3 Zengini, Kalp Krizinden Kanser Hastalığına Kadar…

Fitoplanktonun Faydaları

Tuzlu Su Ve Tatlı Su Ortamlarında Bulunan Fitoplankton Etkileyici Bir Beslenme Profiline Sahiptir. Fitoplankton Bilinen Yaklaşık 5.000 Türü Olan Mikroorganizmadır. “Deniz Otu” Olarak Da Bilinen Fitoplanktonlar Suda Yüzeye Yakın Bir Şekilde Sürüklenirler. Fitoplanktonlalrın Sağlığımıza Olan Etkilerini Sizler İçin Araştırıp Bir Araya Getirdik.

Pembenar Özel

Modunuzu Arttırır

Fitoplankton, Depresyon İle Mücadele Eden Gıdaların Listesindedir. İçerdiği Besinleri Sayesinde Depresyon Diyetine Sağlıklı Bir Katkı Sağlar.

Anti-Kanser Özelliği Taşır

Çalışmalar, Dinoflagellatlar Adı Verilen Tek Hücreli Bir Plantonun, Güçlü Anti-Kanser Özelliklerine Sahip Olduğunu Göstermiştir.

Bağışıklık Sistemini Arttırır

Fitoplankton Bağışıklığı Arttırma, Vücudun Virüsleri Ve Bakterileri Yok Etmesine Yardımcı Olma Yeteneğini İçerir.

Araştırmalar, Denizel Fitoplankton Alan İnsanların Kanlarında Daha Yüksek CD3 Seviyelerine Sahip Olduğunu Göstermiştir.

Hücreleri Yeniler

Fitoplankton Hücre Zarlarını Güçlendirerek Vücudu Yeni Ve Sağlıklı Hücreler Oluşturmak İçin Tetikleyerek Çalışır. Amino Asitler, Esansiyel Yağlar, Vitaminler, İz Mienraller, Antioksidanlar, Enzimler Ve Koenzimler Dahil Olmak Üzere Vücudun Sağlıklı Kalması Gereken 65'ten Fazla Bileşik İçerir.

Kalp Sağlığını Destekler

Fitoplankton, Amino Asitler, Antioksidanlar, Mineraller Ve Omega-3 Yağ Asitleri Dahil Olmak Üzere, Kalp Sağlığına Yararlı Birçok Besin Bakımından Zengindir. Özellikle Omega-3 Kalp Sağlığında Kilit Bir Rol Oynamaktadır.

ayder-turizm-karadeniz-reklam-banner-980x200---kopya-025.gif

Editör: TE Bilisim