Devre Arası Transfer Döneminin Hızlı Takımı Olan Trabzonspor, Beşiktaş'tan Olcay Şahan'a Resmi İmzayı Attırdı. Tecrübeli Futbolcu İmza Töreninde Merak Edilenleri Cevapladı..

Trabzonspor, Beşiktaş'tan Olcay Şahan'ı Kadrosuna Kattı. Fırtına, Milli Yıldıza İmza Töreni Düzenledi. 29 Yaşındaki Futbolcu İçin Bordo Mavililer, Beşiktaş'a 200 Bin Euro (825 Bin TL) Bonservis Bedeli Öderken, Oyuncuya Da 3,5 Yıl İçin Toplamda 5 Milyon 950 Bin Euro (24.5 Milyon TL) Garanti Ücret Verecek. Olcay Şahan, İmza Töreninden Sonra Açıklamalarda Bulundu. .

İşte Trabzonspor'a İmza Atan Olcay'ın Açıklamaları:

Büyük Bir Camia Gelmiştim. Feda Sezonunda Beşiktaş'a Gelmiştim. Bugün De Başka Bir Camiaya Dahil Oldum. Arkadaşlık, Kardeşlik Ortamından Geldim. Takım Halinde Arkadaşlık Ve Kardeşlik Ruhu Gördüğüm İçin Buraya Geldim. Buraya Uyum Sağlayacağımı Düşünüyorum. Trabzonspor'a Katkı Sağlayacağıma İnanıyorum.

"Beşiktaş'ta 10 Numarayı Oğuzhan Giyecektir"

Trabzonspor'a Gelmem Çok Zor Oldu. Takım Arkadaşlarımla Daha Vedalaşamadım. Ben Kendime Çok İnanıyorum. Çok Büyük Bir Özgüvenle Geldim Türkiye'ye. O Yüzden 10 Numaralı Formayı Seçtim. O Formaya Layık Olduğumu Düşünüyorum. Bence 10 Numarayı Beşiktaş'ta Oğuzhan Giyer Diye Düşünüyorum. Çünkü O Kulübün 10 Numarası Oğuzhan'dır.

"Buraya Gelmemde Mehmet Ekici'nin Katkısı Büyük"

Trabzon'a Transfer Olmadan Önce İlk Konuştuğum Kişilerden Birisi Mehmet Ekici. 15 Yıllık Arkadaşım. Trabzon'u Görmeden Geçme Dedi. Buraya Gelmemde En Büyük Pay Sahiplerinden Birisidir Mehmet. Şehri Ve Taraftarı Öve Öve Bitiremedi.

"Yarın Görev Verilirse Oynarım"

Beşiktaş Sayesinde Ben Olcay Şahan Oldum. Taraftarlar İnanılmazdı. Ama Şu Andan İtibaren Trabzonspor'un Futbolcusuyum. Yarın Görev Verilirse Yarın Da Sahaya Çıkarım.

Bu Arada Olcay Şahan, Trabzonspor'da 20 Numaralı Formayı Giyecek.

Olcay Şahan Bordo Mavili Forma İle İlk İdmanına Çıktı.

123456---kopya-393.pngyesyeni-logo-final-904.png

Editör: TE Bilisim