Öğrenci Meclisinden Ustaoğlu’na Ziyaret

Türkiye Öğrenci Meclisi Divan Başkanı Görkem Ulusoy ile birlikte 16.Dönem Trabzon İl Öğrenci Meclis Başkanı Murat Yıldız Vali İsmail Ustaoğlu’nu ziyaret etti.

Türkiye Öğrenci Meclisi Divan Başkanı Görkem Ulusoy ile birlikte 16.Dönem Trabzon İl Öğrenci Meclis Başkanı Murat Yıldız Vali İsmail Ustaoğlu’na yapacakları çalışmalar hakkında bilgi vererek destek istedi.

Türkiye Öğrenci Meclisi Divan Başkanı Görkem Ulusoy ; Sayın valimiz İsmail Ustaoğlu’na Türkiye Öğrenci meclisinden bahsederek öğrenci meclisinin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdik. Bundan sonraki projelerimiz için de destek istedik. Kendilerine ilgi alaka ve misafirperverliğinden ötürü teşekkürlerimi iletiyorum dedi.

Trabzon Öğrenci Meclisi Başkanı Murat Yıldız ise ; İl Öğrenci meclisimizin çalışmaları hakkında sayın valimiz ile istişare ettik. Bugüne kadar yaptığımız projelerin yapacak olduğumuz nice projeye teminat olacağından ötürü valimizden destek istedik. Kendilerinin hoşgörü ve misafirperver yaklaşımından dolayı meclisimiz adına teşekkür eder saygılar sunarım.

17a5c29f-6136-40c5-8f8a-cc6d767cad8c.jpgf355236c-f2f6-4778-80bc-a4f5b281fd02.jpg

Editör: TE Bilisim