Of farkını gösterdi. İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu, yardım tırı ile birlikte, Suriye sınırına kadar gidecek

Suriye’de iç savaş nedeniyle yaşanan insanlık dramına sessiz kalmayan Ak Parti Of İlçe Başkanlığı, düzenlediği yardım kampanyası kapsamında bir TIR yardım malzemesi topladı.

Kampanya kapsamında yatak, yorgan ve battaniye gibi eşyaların yanı sıra, çocuk botu, ayakkabı ve mont gibi kışlık giyecekler, sağlık seti ve antibiyotik gibi ilaçlar, gıda malzemeleri, Bebek maması, çocuk bezi ve çocuklar için çikolata malzemelerinden oluşan bir TIR dolusu malzeme toplandı.

Toplanan yardım malzemeleri Kadın Kolları üyeleri tarafından paketlenerek Gençlik Kolları üyeleri tarafından TIR’a yüklendi ve Suriye’ye gitmek üzere yola çıktı.

Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu uğurlama töreninde yaptığı açıklamada; “Bizleri her etkinliğimizde ve her programımızda yalnız bırakmayan Of halkımız, bu kez de bizleri mahcup etmedi. Düzenlediğimiz kampanyaya müthiş bir destek verdiler. Kısa sürede bir TIR dolusu yardım malzemesi topladık. Suriye’deki ihtiyaçlı kardeşlerimize bu yardımları ulaştırmak üzere yola çıkıyoruz. İnşallah bizler de sınıra giderek bu malzemelerimiz kardeşlerimize ulaştıracağız. Kampanyamıza destek veren Hayratlı, Çaykaralı ve Dernekpazarlı kardeşlerimize de teşekkür ediyorum. Allah kendilerinden razı olsun” ifadelerini kullandı.

Bu arada, ilçe başkanı Hakan Terzioğlu, tırla birlikte, Suriye sınırına kadar gidecek. Tır’ın amacına uygun şekilde yardıma muhtaç insanlara ulaşması için yardım tırını takip etmeye karar veren Terzioğlu, bu hareketi ile de taktir topladı..

123456---kopya-346.pngyesyeni-logo-final-856.png

Editör: TE Bilisim