AYRILIK UZUN SÜRMEDİ

TRT1 ekranlarının rekortmen dizisi BENİ BÖYLE SEV'de bu hafta müthiş bir sürpriz var.Dizinin sevilen karakterlerinden Nezih'i oynayan Mert Turak 7 haftalık bir ayrılıktan sonra yeniden diziye geri dönüyor.

Sosyal medyanında fenomen dizi listesinde bir numaraya yerleşen BENİ BÖYLE SEV'e yeniden geri dönen Mert Turak ve Burcu Altın Pazartesi günü saat 19.00'da TRT1, Facebook ve Twitter üzerinden canlı yayına katılarak hayranlarının sorularını cevaplayacaklar.

Sosyal medya üzerinde bu etkinliği her pazartesi tekrarlayan  BSK YAPIM  "dizinin yayın günü sosyal medya üzerinden oyuncuları  hayranlarıyla buluşturuyor ve merak ettikleri soruları cevaplıyorlar. Ayrıca yeni yılda üniversitelerde sohbet programlarına başlayacak olan yapımcı firmanın amacı  dizi oyuncuları ile hayranlarını daha çok bir araya getirerek paylaşımı arttırmak.

IMG_8109

IMG_8182

IMG_9054

35.BÖLÜM ÖZETİ

Yapım:BSK YAPIM (Çağrı Bingüller – Başak Bingüller),Yönetmen: Cem Tabak,Senaryo: Hakan Haksun,Yayın Kanalı: TRT 1,Yayın günü: 25.11.2013,Yayın Saati: 19.50

Oyuncular : Alper Saldıran (Ömer) – Zeynep Çamcı (Ayşem)- Altan Gördüm (Reha),Güven Kıraç (Nail) - Lale Mansur (Nadide) - Erdem Akakçe (Haluk)Bala Atabek (Fahriye)-Mert Turak (Nezih)-Burcu Biricik (Seda)Yusuf Akgün (Furkan) - Selen Uçer (Eda) - Burcu Altun (Reyhan)Fatih Koyunoğlu (İlyas) – Meral Asiltürk (Safiye)

Furkan annesi,babası ve amcası Nail ile Seda’yı istemeye gelmiştir. Seda çok heyecanlıdır. Furkan’ın yaptığı bir şaka ortalığı karıştırır. Ortam gergindir. Başta Ömer olmak üzere herkes Reha’nın sorun çıkaracağını düşünürken sürpriz bir gelişme olur.

Ayşem, hamileliğinden dolayı zaman zaman sıkıntılı anlar yaşamaktadır. Ağlama krizleri geçirir. Duyguları yoğunlaşmıştır.

Nezih’ten Reyhan’ın evleneceği haberini alan Semih soluğu onun yanında alır. Reyhan, Semih’i Nezih’in gönderdiğini düşünerek umutlanır. Nikah günü yaklaştıkça Reyhan kabuslar içinde kıvranır.  Reyhan’ın Nezih’i geri getirmek için evlenmeye kalktığını düşünen Fahriye Ömer, Ayşem ve Seda ile konuşarak onlarla düşüncesini paylaşır. Bir kına gecesi düzenleyerek, Reyhan’ın içini dökmesini, her şeyi itiraf etmesini sağlamaya karar verirler.

Kına gecesi hazırlıkları tüm hızıyla sürerken Nezih herkesten habersiz çıkagelir. Kimseye haber vermez, bir planı vardır. Erkek tarafında da Ömer, Haluk, Furkan ve Deniz vardır. Furkan’ın durgun hali Ömer’in dikkatini çeker. Neler olduğunu sorunca Furkan kimliği belirsiz birinin gönderdiği maillerden bahseder.

Editör: TE Bilisim