Türk Milletinin Çağlar Ötesinden Taşıdığı Değerler, Onu Güçlü Ve Sözü Geçen Bir Millet Haline Getiren, Milletimizi De Birlik Ve Kardeşlik İçinde Tutan En Önemli Unsurlardır.

Türk Milleti, Tarihin Her Döneminde Hakkı Temsil Etmiş, Bu Sorumluluk Bilinciyle Devletler Kurmuş Ve Hükmü Altındakileri Adalet İle Yönetmiştir. Yaşadığı Her Yer Ve Her Zamanda, Hakkı Tutup Kaldırma Mücadelesinde Olan Türk Milleti, İlahi Takdirle, Ders Alsın Diye, Yenilgileri De Yaşamış, Mazlum Da Olmuş, Ama Asla Zalim Olmamıştır.

Ergenekon Destanımızda Kıyıma Uğrayan Türkler, Düşmana Geçit Vermez Dağlar Arasında, Cennet Misali Güzel Bir Yön Tutmuş, Adına Da Ergenekon Demiştir. Asırlar Boyunca Burada Yaşayan, Çoğalan Ve Güçlenen Türk Milleti, Gün Gelmiş Bu Yurda Sığmaz Olmuş, Oradan Çıkmaya, Dünyaya Yön Ve Nizam Vermeye Ahdetmiştir.

Nevruz, Türk´Ün 400 Yıl Boyunca Yaşadığı, Çoğalıp, Güçlendiği, Artık Kendisine Dar Gelen Ve Onu Kutlu Hedeflerine Hazırlayan, Ergenekon´Dan Çıktığı Gündür.

Nevruz, Türk Dünyasının Kuzeyinden Güneyine, Batısından Doğusuna Kadar Uzanan Coğrafyada Yaşayan Toplulukların Pek Çoğu Tarafından Yaygın Olarak Kutlanan Bahar Bayramıdır.

Nevruz Bayramı, Binlerce Yıldır Yanan Bir Ateştir. Bundan Sonra Da Yanmaya Devam Edecektir.

Bu Duygu Ve Düşüncelerle Nevruz’un Milletimize Bolluk, Bereket, Huzur Ve Mutluluk Getirmesini, Anlamına Uygun Olarak Ta Kardeşlik Kucaklaşma Ve Kaynaşmayı Sağlamasını Temenni Ediyoruz.

 

                                                         MHP AKÇAABAT İLÇE BAŞKANLIĞI ADINA

                                                                          MİRAÇ ÇINAR

Editör: TE Bilisim