Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı Dr.Hasan Akyüz MHP’den Milletvekilliği İçin Görevinden İstifa Etti.

Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesinde Görev Yapan Başarılı Doktor Hasan Akyüz İstifa Ettiğini Kendine Ait Facebook Sosyal Paylaşım Sitesinde Yayınladığı Mesajda Verdi.

Yayınladığı Mesajda “Bu Gün Akçaabat Haçkalıbaba Devlet Hastanesinde Ki Görevimden İstifa Ederek Ayrıldım. Bundan Sonra Serbest Hekim Olarak Muayenehanemde Mesleğime Devam Edeceğim. Açıklamasında Bulundu.

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı Dr.Hasan Akyüz’ün 7 Haziran 2015 Tarihinde Yapılacak Genel Seçimlerde MHP’den Trabzon Milletvekili Adayı Olmak İçin İstifa Ettiği Öğrenildi.

Kamu Çalışanlarının 10 Şubat İtibari İle Görevlerinden İstifa Etmeleri Şartı Bugün İtibari İle Sona Eriyor. Bununla Kamu Ve Bürokrat Olarak Çalışan Çok Sayıda Kişilerin Bugün İstifa Etmeleri Bekleniyor.

Akçaabat Devlet Hastanesinde Uzun Yıllar Başhekim Olarak Görev Yapan Doktor Hasan Akyüz, Fiziki Şartların Yetersiz Olduğu Hastanenin Fiziki Şartlarını Genişleterek Hastanenin Bölgede En Fazla Tercih Edilen Hastane Olmasını Sağladı. Yenilikçi Anlamında Son Derece Donanımsal Bir Hastane Koşuluna Getirdiği Akçaabat Devlet Hastanesi Hasan Akyüz Sayesinde Altın Dönemini Yaşadı.

Milletvekili Olmak İçin Çıktığı Yolda Kendisine Uzattığımız Mikrofona Açıklamalarda Bulunan Başarılı Doktor Hasan Akyüz Şu Açıklamalarda Bulundu…….

MİLLETVEKİLİ ADAYI DR.HASAN AKYÜZ’ün AÇIKLAMALARI

Bundan Sonraki Sürecim Muayenehane Ve Siyaset Arasında Geçecek. Uzun Zamandır Kafamda Siyaset Vardı Ciddi Olarak Düşünüyordum Bugünde Böyle Bir Hareketi Gerçekleştirdim. Bundan Sonra Gerekli Girişimlerimi Yapacağım Bakalım Hayırlısı Olur Diyorum…

Türkiye’nin Durumunun İyi Olmadığını Düşünüyorum. Bende Türkiye’nin Aydın Bir Kişisi Olduğumu Düşünüyorum. Aydın Bir Kişisi Olarak Üzerime Düşen Görevler Olduğunu Düşünüyorum Ve Yapabileceğim, Söyleyebileceğim Birikimim Olduğunu da Düşünüyorum. Bunu Siyaset Alanında Kullanabileceğimi, Türkiye İçin, Memleket İçin, Bölgemiz İçin İyi Olabileceğini Düşünüyorum. En Azından Verebileceğim Bir şeyler Olduğunu Düşünüyorum. Bunların Bu Düşüncesiyle Bilinciyle Beraber Bir Bakalım Ne Yapabiliriz Memleket İçin Hakikaten Çok Üzülüyorum.

1929367_63285287437_5601670_n

NEDEN MHP?

Herkesin Görüşüne Ben Saygı Duyuyorum. Herkesin Görüşü Kendine Göre Kutsaldır Değerlidir Ama Ben Baktığım Zaman MHP’den Başka Türkiye’nin Birliğini Sağlayabilecek, Dirliğini Sağlayabilecek, İlerisi İçin Umut Verebilecek Başka Bir Siyasi Bir Oluşum Göremiyorum. Zaten Benim Geçmişten Gelen Görüşümde Hep O Yöndedir. Âmâ Şu Anda İçinde Bulunduğumuz Şartlarda Samimi Olarak Söylüyorum MHP Çok Önemli, Destek Vermek Lazım Birikimlerimizle Destek Vermek Lazım. Esas Olarak Bu Şekilde Düşünerek Böyle Bir Olaya Kalkışıyorum Bakalım Ne Olur Allah Hayırlısını Nasip Etsin Hem Memleketimize Hem Bize.

ÜLKÜCÜ FİKİR DEMEK “İDEALİST ”DEMEKTİR

Ben İdealist Yapıda Biriyim. Bu İdealist Yapımı Bu Düşüncemi MHP De Şekillendirebiliyorum. Düşüncelerimi Ancak Bu Yapı İçerisinde Ben Sunabilirim. Onunla beraber bir uyuşma içerisinde Benim Düşüncem Ve Yapım. Ben Her Hangi Başka Bir Partiyi Düşünemiyorum, Başka Bir Parti İçerisinde zaten Ben Kendimi Yabancı Hissederim.

Milletvekilliği Sıralamasında Bana Nasıl Yer Verirler Listeye Girermiyim Girmezmiyim Bu Konuda Ben Kimseden Bir Söz Almış Değilim. Sadece Çok Halis hane Olarak, Ne Anlatabilirim, Ne Söyleyebilirim, Ne Yapabilirimin Ben Derdindeyim. Yani Ülkücü Fikir Demek “İdealist “Demektir, Ülkücü Adam İdealisttir. Bu İdealist Çizgi İçerisinde Hareket Ederek Bir şeyler Yapma İhtiyacı Hisseden İnsan Demektir. Bende Bunun Sorumluluğunu Duyarak Bu İşe Kalkışıyorum Yoksa Sıralamada Şu Oluyum, Bu Oluyum Veya Şuraya Gireyim Buraya Gireyim Diye Bir Düşüncem Benim Olamaz. Ortaya Çıktıktan Sonra Konuşmaya Başladıktan Sonra, İnsanlar Beni Tanıdıktan Sonra Zaten Sıralamada Yer Vereceklerse Onlar Verirler O Daha Sonraki Mesele. Pek Çok İnsan Var Sıralamaya Girmek İsteyen İnsanlar Var Bu İşe Geçmişten Bu Zamana Kadar Ömrünü Belki Geçirmiş İnsanlar Var Bunların Hepsi Ayrı Bir Değerdir Hepsi Bir Zenginliktir. Bunların İçerisinden değerlendiren kişiler Kimleri Değerlendiripte Sıralamaya Koyarlarsa Bu Kabulümüzdür. Zaten Dediğim Gibi Söz Alıpta Bu İşe Peşin Girmiş Değilim. Bu Sadece Türkiye’nin İhtiyaçları Var Görüyoruz, Benimde Birikimim Var. Hem Sağlık Alanında Olsun Hem Okuyan Biriyimdir Çok Kitap Okurum Türkiye’nin Sorunlarını Gerçek Anlamda Bildiğime İnanıyorum Ve Söyleyecek Sözüm Olduğunu Düşünüyorum. Sonuçta Bu Memleketin Bir Aydını Olarak İnsanlara Bir Sorumluluğumun Olduğunu Düşünüyorum. Bu Cesareti Gösteripte Bu Olaya Girmek Lazım Diye Düşünüyorum. İnsanların Rahatını Bozmasını Gerektiğini Düşünüyorum. Herkes Ben Rahatım Ben Girmeyeyim Ne İşim Var Diye Düşünen İnsanlarıda Aslında Hayret Ediyorum. Aslında Yapabilecekleri Bir şeyleri Varsa Bu Olaylara Dâhil Olup Çalışmalarını İstiyorum. Çünkü Memleketimizin Hali Çok Kötü Nereye Gittiğimiz Belli Değil.

YENİ MUAYENEHANEMİN ADRESİ

Bu Arada Muayenehanemide Ayriyeten Açtım. Çünkü Hastalarımdan Uzak Kalamam. Akçaabat’ta Hiçbir Hastamı Geri Çevirmemişimdir. Mesleğimi Çok Seviyorum Mesleğimi Devam Ettirme İsteğim Var Onun İçinde Muayenehanemi Açtım. Uzun Sokakta Kızılay Aralığı Pekeroğlu İşhanı 4.Kat(Tanjant Dominos Pizza Üstü)

HASAN AKYÜZ KİMDİR?

HASAN_AKYUZ

Editör: TE Bilisim