26 Kasım Cumartesi Günü Görele’de Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Ak Parti Görele İlçe Başkanı Tayfun Emacan Ve Çoğunluğu Görele’den Oluşan Binlerce Kalabalık Halkın Katılımıyla 4. Yılı Coşkuyla Kutlandı.

Nebioğlu Avm Açılışının 4. Yılına Özel Yapmış Olduğu İndirimler Ve Kampanyalar İşe Yaramış Gözüküyor. Binlerce İndirimli Ürün Katılım Sağlayan Sahiplerini Buldu.

Katılım Sağlayan Herkese İkramların Da Olduğu Açılış Da, Kulağa Hoş Gelen Şarkılar Çalan Grup Da Müşterilere Güzel Vakitler Geçirmesine Ortak Oldu.

Sunumunun Akçaabatın Sesi İnternet Haber Sitesi Editörü Köksal Ustaoğlu‘nun Yaptığı Organizasyon Da Öncelikle Nebioğlu Avm‘nin Müdüresi Meltem Velioğlu Yaptı. Velioğlu Konuşmasında;” Bizim Her Mutlu Anımıza Ve Bütün Acılarımızı Paylaşan Bize İhtiyacımız Olan Her Konuda Destek Olan Sorumluluk, Fedakârlık, Hassasiyet Ve İnsanları Sevme Sanatı Aşılayan, İlerleme Yolunda Bütün Yollarımızı Açan Sevgili Patronumuz Halil Turan Nebioğlu‘Na Ekibimiz Adına Teşekkür Eder, Buraya Bizim İçin Gelen Bizi Yalnız Bırakmayan Tüm Konuklarımıza Keyifli Alışverişler Dilerim.”Dedi.

img_2769.jpgNEBİOĞLU ALIŞVERİŞ MERKEZİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI HALİL TURAN NEBİOĞLU

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener Ve Ak Parti Görele İlçe Başkanı Tayfun Emacan’ın Günün Anlam Ve Önemine Ait  Konuşmalarını Gerçekleştirdik Den Sonra, Nebioğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halil Turan Nebioğlu Konuşmasın Da,” Değerli Hanımefendiler, Beyefendiler Mağazamıza Hoş Geldiniz. Sonu Olmayan Hazların Ve Bitmeyen İsteklerin Olduğu Dönemde Mobilya İşi Yapmak Gerçekten Zor Ancak Bizler Bugünün İhtiyaçlarını; Modellerini Ve Renklerini En İyi Şekilde Takip Ederek, Yöremizdeki İnsanların Hizmetine Sunuyoruz. Biz Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Bu Felsefesi İle Hareket Ediyoruz. Bundan Da En Ufak Şüpheniz Bile Olmasın Nebioğlu Ailesi Şu Anda 20 Çalışanı İle Bir Kültür Oluşturmak Ve Bu Kültürü Kurumsallıkla Olgunlaştırmak İçin Mobilya Ve Beyaz Eşya Sektöründe Mükemmel Bir Mağaza,Modern Ve Kaliteli Ahşap Ürün Yelpazesi Deneyimli Personel İle Sizlere Hizmet Vermektedir.Önümüzdeki Yıllarda İnşallah Hedefimiz Faaliyet Alanlarımızı Genişletmek Olacaktır. Yöremiz De; Sizlerin Bu Mağazayı Sahiplenmesiyle, Sizin Bilmediğiniz Ancak Sektörde Bilinen Bir Çok Rekora İmza Attık. Bizleri Hiç Bir Koşulda Yalnız Bırakmayan Sizlere Çok Teşekkür Ediyorum.”Dedi.

Yapılan Konuşmaların Ardından Hazırlanan 4. Yıl Pastası Büyük Bir Coşkuyla Kesildi Ve Katılım Sağlayan Halka İkram Edildi.

Fiyatları Gören Herkes “Patron Gerçekten Çıldırmış” Firmanın Yaptığı İndirimi Gözler Önüne Seriyordu.

img_0068[1].jpgGÖRELE BELEDİYE BAŞKANI TOLGA ERENERimg_2757.jpgNEBİOĞLU ALIŞVERİŞ MERKEZİ MAĞAZA MÜDÜRÜ MELTEM VELİOĞLUimg_2804-(1).jpgNEBİOĞLU ALIŞVERİŞ MERKEZİNİN 4.YIL YAŞ PASTASI KESİLİRKENimg_0111.jpgimg_2722.jpgimg_2840.jpg

logo.png123456---kopya-163.pngyesyeni-logo-final-672.png

HABER / KAYNAK:TİREBOLUM HABER

 

Editör: TE Bilisim