Akçaabat eski iş bankası arkası orta caddede açılan ucuzluk pazarı alışveriş merkezinde Akçaabat halkına cazip fiyatlardan satışlar sunuluyor.

Her evin ihtiyacı olan eşyaların Akçaabat halkının bütçesine uygun olarak sunulduğu alışveriş merkezi sahipleri HÜSEYİN ÖKSÜZ – MAHMUT AKBULUT, alışveriş merkezlerinde Akçaabat’ın ekonomik çıkarını gözetlediklerini kaydettiler.

HÜSEYİN ÖKSÜZ – MAHMUT AKBULUT konu ile ilgili yaptıkları ortak açıklamalarına şöyle devam ettiler. Akçaabat’ta her evin ihtiyacı olan küçük ev eşyalarından, hırdavat, plastik, hediyelik eşyalar, zücaciye çeşitlerinin yer aldığı 5.000 bin çeşit ürünlerde ne alırsan 5 lira kampanya niteliğinde fiyatlarımızla Akçaabat halkının bütçesine uygun satışlarımız mayıs ayının sonuna kadar devam edecek. Ayrıca kampanyamızın haricinde alışveriş merkezimizde ne alırsan 3,5 TL’ne alırsan 10 TL kampanyalarımızda Aşırı Derecede İlgi Görüyor. Açıkçası Akçaabat halkının ucuzluk pazarı mağazamıza gelip görmesi ve alışverişini ona göre yapması gerektiğine inanıyoruz” dediler.

foto-galeri-icon-007.png

Editör: TE Bilisim