Muzaffer Bebek Artık Bize Emanet

Annesini kaybeden SMA Tip-1 hastası olan 1 yaşındaki Muzaffer Kiraz, artık tüm Eskişehir’e emanet. Minik Muzaffer için başlatılan yardım kampanyası devam ediyor.

SMA Tip-1 hastası olan 1 yaşındaki Muzaffer Bebek, tedavi olmak için destek bekliyor. Muzaffer Bebek’in tedavi olabilmesi için babası, yardımseverlerin desteğini almak için sosyal medyadan seslerini duyurmaya çalışıyor.

Muzaffer’in tedavisi yurt dışında uygulanan ve tek dozu 2,4 milyon Dolar olduğu belirtilen Zolgensma gen terapisine bağlı. Muzaffer Bebek’in tedavi olabilmesi için babası, yardımseverlerin desteğini bekliyor.

muzaffer-bebek-artik-bize-emanet-eskisehirekspres-07122021-1-ic.png

Minik Muzaffer’in annesi artık yok

10 yıl önce de bir çocuğunu SMA hastalığına kurban veren anne Emine Kiraz, bunalıma girerek hayatını kaybetmişti. Zorlu süreçte en büyük destekçisi olan annesi vefat eden minik Muzaffer artık bir babası ve ağabeyi ile tüm Eskişehir’e emanet.

İşte Muzaffer bebek için yapılması gereken

Minik Muzaffer için Eskişehir Valiliği izinli hesap numarasına maddi destek sağlanması gerekiyor.

TL IBAN: TR 89 0001 5001 5800 7314 0261 93

Vakıfbank ALICI: İsmaİl Kİraz

Açıklama: Muzaffer yaşasın

Yurt dışından canlı yayınlarla destek sağlanıyor

Hem Eskişehir’den hem Türkiye genelinden hem de yurtdışından Muzaffer bebek için çok sayıda paylaşım yapılıyor. Yapılan canlı yayınlarla tedavi için gerekli para toplanmaya çalışılıyor. Kısa süre önce Toprak bebek için başlatılan kampanyanın sona ermesi ise aile bireylerini daha da umutlandırdı. Toprak bebek için kampanyaya destek veren aileler, “Umarız Muzaffer bebeğin tedavisi için gerekli olan para da toplanır ve Muzafferimiz de sağlığına kavuşur” diye paylaşımlar yaptı.

Kaynak: eskisehirekspres.net

da12a91b-545f-4585-8070-54f73d15a532-054.jpg

Editör: TE Bilisim