Mustafa Uzun’a Destek Akçaabat’ta Katlanarak Büyüyor

AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Uzun, Akçaabat’ı Karış Karış Dolaşarak Vatandaşlarla Bir Araya Gelmek Suretiyle Gönül Köprüsü Oluşturuyor.

Gittiği Her Yerde Büyük Bir Teveccüh Ve Sevgi Gösterileriyle Karşılanan Uzun, Gördüğü İlgiden Son Derece Memnun. AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Uzun, Aday Adaylığını Açıkladığı Andan İtibaren Akçaabat Siyasetine Yeni Bir Soluk Ve Yepyeni Bir Heyecan Getirerek Hizmet Yelpazesini Genişletmeye Çalışıyor.

Uzun, Akçaabat’ın Ekonomik Ve Sosyal Yönden Kalkınabilmesi, Yeni İstihdam Alanlarının Oluşabilmesi Adına Tüm Kesimlerle Güç Birliği Ve Gönül Birliği İçerisinde Hareket Ediyor.

Mustafa Uzun Aday Adaylığı Sürecinde Hizmetlerin Daha Büyüğünü Aday Gösterilip Seçilmesi Halinde Belediye Başkanlığı Görevinde ’de Fazlasıyla Yerine Getireceğine İnandıklarını Belirtiyor. Vatandaşlar, “Her Şeyden Önce Mustafa Uzun Demek Başarılı Yönetim Demek, İnsanların Gönlünde Kalıcı Yer Edinmek Demek, Proje Demek, En Önemlisi Milli Ve Manevi Değerleri Koruyan, Yaşatan Ve Gelecek Nesillere Aktaran Zamanın Unutturamayacağı Şahsiyet Demektir” Diyerek, Uzun’a Desteğini Yineliyor. Anadolu İnsanının Kadirşinas Özelliklerini Yüreğinde Taşıyan AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Mustafa Uzun, İnsanların Dertlerini Ve Sevinçlerini Her Zaman Paylaşarak Halkla İç İçe Bir Performans Ortaya Koyuyor.

20181119_202729.jpg1-(1)-148.gif1-(1)-150.png

Editör: TE Bilisim