Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Tarım Ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürlüğünde Genel Müdür Yardımcılığı Görevine Atanan Akçaabatlı Hemşerimiz Mustafa Uzun’a Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor.

Göreve Atandığı 17 Ekim 2018 Tarih İtibariyle Tebrik Ziyaretlerine Maruz Kalan Mustafa Uzun’u Ankara’daki Makamında Akçaabat Muhtarla Derneği Başkanı Eyüp Gedikli Başta Olmak Üzere Çok Sayıda Akçaabatlı Muhtarlar Tebrik Ederek Hayırlı Olsun Dediler.

Tarım Ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürlüğünde Genel Müdür Yardımcısı Akçaabatlı Hemşerimiz Mustafa Uzun " Öncelikle Akçaabat’tan Ankara’ya Gelerek Şahsıma Yönelik Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulunan Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli Ve İlçe Muhtarlarımıza Çok Teşekkür Ediyorum. Akçaabat’a Hizmet Veren Muhtarlarımızla Buluşma Fırsatı Elde Ettik. Akçaabat İlçemizle İlgili Sorunları Dinledik Ve Çözüm Yollarını Hep Birlikte Değerlendirdik. Muhtarlarımız Merkez Mahallelerden Kırsala Kadar Vatandaşımızın Nabzını En İyi Tutan Birimlerimizdir. Bu Nedenle De Onların Bizlere İlettikleri Talepleri Oldukça Önemsiyor Ve Kendilerine Çalışmalarından Dolayı Teşekkür Ediyorum.” Dedi.

c07d3496-c5ae-4876-9f5e-9dddc53e025c.jpg1-(1)-048.gif1-(1)-049.png

Editör: TE Bilisim