MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Ali Kaan, Yönetim Kurulu Üyeleri İle Birlikte Ankara Çıkarması Yaptı. Ankara’da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ve Trabzon Milletvekillerini Makamlarında Ziyaret Eden Kaan, Trabzon İçin Yapılacak Veya Yapılmakta Olan Yatırımlarla İlgili Görüş Alışverişinde Bulundu.

Ziyaretleri Değerlendiren Kaan, İlk Olarak Bakan Soylu Ve Milletvekillerine Ziyaretlerdeki Samimiyetleri Ve Yakın İlgilerinden Dolayı Teşekkür Ederken, “Sayın Bakanımız İle Yaptığımız Görüşmede, Trabzon İlinde Yapılmakta Olan Ve Düşünülen Yatırımlar Konularını İstişare Ettik.

Trabzon İçin 3t’nin Önemi

Trabzon İçin 3 T’nin Öneminden Bahsettik. Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ticaret Odası Ve Trabzonspor Un; Trabzon Un Dinamikleri Olduğunu Ve Şehri Ayağa Kaldıracak Tüm Hamlelerin Bu Ana Unsurlar Üzerinden Yürüdüğünü İfade Ettik. Ayrıca İş Dünyasının Sorunlarını, Bürokrasinin Yarattığı Sorunları, Yatırım Önündeki Engelleri Ve Siyasetle İş Dünyası Arasındaki İlişkilerin Kuvvetlendirilerek Beklenti, Talep, Proje Ve Uygulama Süreçlerinin Hızlanması Gerekliliği Hem Vekillerimize Ve Hem De Sayın Bakanımıza İlettik” Dedi.

“Özellikle Şahit Olduk”

Bakan Soylu’nun Bu Konula Hakim Olduğuna Dikkat Çeken Kaan, “Sayın Bakanımız Tüm Konulara Hakim Olduğunu Ve Trabzon İçin Yapılan Ve Yapılacak Tüm Çalışmaları Yakinen Takip Ettiklerini İlettiler.  Trabzon Limanı, Trabzon Havalimanı, Trabzon Sahil Yolu Kavşak Geçişleri Ve Trafik Sorununu Ayrıca Kanuni Bulvarının, Mersinden Yomra Kavşağına Kadar Uzatılması Gerekliliği, Trabzon Limanının Modernizasyonunun Sağlanması Konuları Genel Hatlarıyla Ele Alındı. Trabzon Yatırım Adasının Oluşturulması, Teknolojik Ve Katma Değerli Sanayi Yatırımlarının Trabzon Da Yapılması İçin Gerekli Ortamların Oluşturulması Ve Teşvik Edilmesi İstendi. Bu Konularda Hem Vekillerimizin Ve Özelliklede Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylunun Takipleri Olduğunu Özellikle Şahit Olduk” Diye Konuştu.

Bakan Soylu, MÜSİAD Toplantısına Katılacak

Kaan, Sözlerini Şu Şekilde Noktaladı:

“Trabzon Ve Bölgemizin Dolayısı İle Ülkemizin Kalkınması Ve Gelişmesinin Siyaset Ve İş Dünyasının İyi İstişarelerde Bulunmasından Geçtiği Özellikle Vurgulandı. Sayın Bakanımız Süleyman Soylu Beyefendi, Şubemizi Ziyaret Etmek Amacı İle Trabzon MÜSİAD Olarak Organize Edeceğimiz Ve MÜSİAD Üyelerimizin Katılacağı Bir Genel Üye Toplantımıza Katılmak İstediğini Ve Üyelerle Danışarak Daha Detaylı Görüş Alışverişinde Bulunmak İstediğini Bizlere İletmiştir”

670-185.gif123456---kopya-20180223124350.png

Editör: TE Bilisim