Akçaabat Mevlüt Selami Yardım Ortaokulu Karşısında Bulunan Çelik Kasap İşyerinin Sahibi Yılmaz Çelik www.akcaabatinsesi.com İnternet Haber Sitemize Yaptığı Açıklamada “Ramazan Ayı Süresince Ete Zam Gelmeyeceğini” Açıkladı.

Çelik Kasap İşyeri Sahibi Yılmaz Çelik, Ramazan Ayı Öncesi Vatandaşlar Ve Müşterilerimiz Sürekli Bizlere “ Ete Ve Et Ürünlerine Zam Gelecekmi “ Sorularıyla Karşı Karşıya Kalıyor İdik. Bizde Müşterilerimize Cevap Olarak “Şuana Kadar Et Ve Et Ürünlerinde Değişen Bir Fiyat Ve Düzenlemenin Olmadığını Ve Bu Fiyat Uygulamasının Ramazan Ayı Süresince Devam Edecek Olduğunu, Geçtiğimiz Yıl Hangi Fiyatlardan Et Ve Et Ürünlerini Alıyor İseniz Bu Yılda O Fiyatlardan Alacaksınız”Açıklamalarını Yaptık.

IMG_5651

IMG_56622012 Yılında Kıymanın Kilosunu 23 Liradan, Kemikli Etin Kilosunu 20 Liradan Ve Kemiksiz Etin Kilosunu İse 24 Liradan Sattıklarını Söyleyen Çelik Kasap İşyeri Sahibi Yılmaz Çelik, Fiyatların Bu Yılda Aynı Şekilde Olduğunu Ve Devam Ettiğini Sözlerine Ekledi.

IMG_5665Yılmaz Çelik Son Olarak Sözlerine “Akçaabat İlçesinde Canlı Hayvan Sıkıntısı Olmadığı İçin Et Fiyatlarında Artış Yaşanmamasının En Büyük Etken Olduğu”Açıklamasını Yaptı.

 

Editör: TE Bilisim